06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Akárhányszor nyomtatni akarok, mindig van valami gond!

Nyomtatnál valamit, de a telenyomott lapok helyett már megint villog a gomb a nyomtatón, és egy újabb hibaüzenet fogad. Valami nem stimmel, de fogalmad sincs, hogy mi, és ez szinte minden, vagy legalább minden második alkalommal előfordul, amikor használni akarod az irodai nyomtatódat. Nem vagy szaki, nem értesz hozzá.

Te egy irodában szeretnéd végezni a munkádat, de folyamatosan elakadsz, mert a nyomtató valamiért utál téged, és mindig akkor mondja be az unalmast, amikor neked kellene nyomtatni.

Nos, természetesen nem arról van szó, hogy a nyomtató utál téged, de ezt bizonyára Te is tudod. Ha rendszeresen azt tapasztalod, hogy a nyomtatás meghiúsul, akkor valószínűleg nem veszel észre valamit, amit kellene, nem állítod be a készüléket megfelelően, vagy éppen a készülék nem olyan igénybevételhez van tervezve, amennyit használjátok.

Túl ritka, vagy túl gyakori használat

Egy átlagos, otthoni kapacitásra tervezett nyomtató napi pár oldalt bír. Ha az irodában szinte füstöl szerencsétlen készülék, annyit van használatban, nem kell csodálkozni azon, hogy néha fogja magát, és leáll. Túlmelegszik, túl nagy az igénybevétel, „pihen” kicsit. Aztán mintha mi sem történt volna, kis idő múlva működik tovább. Egy ideig, aztán megint megáll. És nyilván pont akkor tart szünetet, amikor neked nagyon ki kéne nyomtatni valamit.

Az se sokkal jobb, ha egy nagyobb igénybevételre tervezett nyomtatót alig-alig használnak. Beszárad, és nem nyomtat semmit. Ezért fontos, hogy olyan nyomtatót válassz, ami passzol ahhoz az igénybevételhez, aminek a cégnél ki lesz téve.

mobilnyomtato

Az nem az igazi, ha mindenki össze-vissza állítgatja

Mindenki mást nyomtat, más igényekkel, össze-vissza állítgatja a nyomtatót, és persze senki nem veszi a fáradságot, hogy visszaállítsa alap állapotra, miután végzett. Te pedig ott állsz, és nem érted, miért nem tudod kinyomtatni azt, amit akarsz. Gyakrabban előfordul, mint gondolnád! Először mindig a beállításokat ellenőrizd!

Lehet, hogy a 10 éves nyomtató már nem állja meg a helyét?

Semmi sem él örökké, a nyomtató sem. Ha egy már-már muzeális darabot őrizgetsz az irodában, nem meglepő, hogy néha bemondja az unalmast. Valószínűleg csak idő kérdése, és végleg le fog állni, ezért talán ideje lenne beruházni egy újra.

Ha a nyomtató rendszeresen leáll, annak mindig oka van, és ez az ok ritkán minőségi probléma – nézd át a lehetőségeket, mielőtt leírnád az adott típust!

vagy vegyél olyat, ami az időd 100%-ban rendelkezésedre áll, kompromisszum nélkül

Töltsd ki a nyomtatót választót és 4 órán belül már a kezedben lesznek az olyan megoldások, amik biztosan nem hagynak cserben. Ints búcsút te is a szerelgetésnek.

 

 

 

 

Töltsd ki a nyomtató választónkat!

Az egész csak 1 percedbe kerül, viszont hosszú távon rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg a nyomtatásodon, a választó segítségével

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.