06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ CSAPATTÁRSAT keres a TechOffice

Főleg új, de részben meglévő ügyfelek kezelésére. Vajon Te leszel a következő csapattársunk?

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Ez lesz a feladatod:

a TechOffice potenciális új és meglévő ügyfeleivel fogod tartani a kapcsolatot és nekik fogsz értékesíteni nyomtatókat, illetve később kellékeket, a tőlünk vásárolt nyomtatókhoz. (nincs hideghívás).
Összefoglaló
(ezt találod az oldalon)

Ha érdeklődsz a Értékesítő Munkatárs pozíció iránt, akkor ezen az oldalon:

 

 • az elején leírtuk, hogy szerintünk milyen embert keresünk a pozícióra (szakmailag + emberileg)
 • egy kicsit lejjebb összefoglaltuk, hogy milyen napi szintű feladatok várnak rád a pozícióban (hogy el tudd képzelni egy napodat nálunk)
 • még eggyel lejjebb leírtuk, hogy mit nyújtunk cserébe (juttatások, környezet, lehetőségek)
 • aztán jelentkezni tudsz majd a pozícióra (hajrá!)
 • az oldal legalján pedig rólunk olvashatsz és megnézheted, hogy miért jó velünk dolgozni

Milyen embert
keresünk?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük:

legalább 2-3 év valós értékesítői tapasztalattal rendelkezel – már nem vagy pályakezdő. Az egyik legfontosabb feladatot bíznánk rád, hogy az új és a meglévő és elégedett ügyfeleinkkel tartsd a kapcsolatot. Így biztosan megérted, hogy kezdő értékesítő nem jöhet szóba. (teszteljük az interjún)

✓ teljes munkaidőben (napi 8 óra) számíthatunk rád – a meghirdetett pozíció egy főállás, teljes egészében szükségünk van rád.

nem okoz gondot telefonon értékesítened – van gyakorlatod vagy eltudod képzelni magadról azt, hogy főleg telefonon keresztül értékesítesz.

✓ nagyon jól kommunikálsz mind írásban, mind szóban – szeretsz emberekkel telefonon és e-mailben egyeztetni, ismered az alapvető írott és íratlan szabályokat.

haladó számítógépes ismeretekkel rendelkezel – otthonosan mozogsz az Office termékcsalád szoftverei között, tudod mi az a CRM és azt is, hogy mire való.

fontos számodra, hogy minden ügyfeledet és érdeklődődet pontosan dokumentáld – nem bírod elviselni, ha fogalmad sincs arról, hogy kinek, éppen hol tart az “ügye”.

 

Emberileg nem jellemzőek rád:

✖ gondot okoz csapatban vagy önállóan is eredményesen dolgoznod

✖ zavar, ha a teljesítményedet hónapról-hónapra mérjük és ez alapján jutalmazunk (a versenyképes alapfizetésen felül természetesen)

✖ vállalkozó vagy marketing ellenes vagy – ha szerinted eladni bűn, mert az emberekre csak rásózzuk azt, amire nincs is szükségük,…akkor valószínűleg nem egymást keressük

Olyan csapattársat szeretnénk találni, aki egyetért az alapelveinkkel: gyorsan reagálunk, korrekten bánunk az ügyfeleinkkel, 100%-os elégedettségre törekszünk, és nem elégszünk meg az „éppen jóval”.

Szakmailag előny lehet:

⇒ van már rutinod cégvezetőknek, céges döntéshozóknak való értékesítésben (B2B)

⇒ foglalkoztál már nyomtató eladással vagy bérbeadással

Mi lesz a feladatod majd napi szinten,
Értékesítő Munkatársként?

 • 2. 70% 70%

Az időd 70%-ában új érdeklődők igényeit méred fel és készítesz számukra ajánlatot, kezeled az egész folyamatot.

Részletekért kattints ide
 • Már a kezdetektől szeretnénk, ha Te is részt vennél az új (meleg) érdeklődőknek való értékesítésben.
 • Az egész folyamat gyorsan és könnyen megtanulható, viszont ide is tapasztalat szükséges, a legjobb zárási arány eléréséhez.
 • 1. 30% 30%

Az időd 30%-ában a meglévő ügyfeleinknek fogsz újra eladni nyomtató tonert, patront, kellékeket, szolgáltatást. 

Részletekért kattints ide
 • Az egyik legfontosabb munka lesz a Tiéd. A már megszerzett és elégedett ügyfeleinket fogod telefonon felkeresni és újra értékesíteni számukra kellékeket, a tőlünk vásárolt nyomtatóhoz.
 • Lehetőséged lesz keresztértékesíteni is, mivel folyamatosan új termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, ezért szükségünk lenne valakire aki ezeket a meglévő ügyfeleknek prezentálja.
 • Tukmálásról szó sincs, az ügyfeleink szeretik, ha időről-időre újra hívjuk őket és szívesen vásárolnak nálunk újra a nyomtatójukhoz, mert elégedettek velünk, ezt szeretnénk továbbra is fenntartani.

Mit nyújtunk, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Ez vár rád:

versenyképes fizetés – biztonságot adó versenyképes fizetéssel számolhatsz, a versenyképes tudásodért cserébe

jutalék kereseti lehetőség a fix bér mellé – az eladott termékek vagy szolgáltatások után jutalékot keresel, a versenyképes alapbéred mellé.

✓ a legújabb, 2021-es eszközöket és kellékeket értékesítheted – nálunk a legfrissebb, a konkurenciával összehasonlíthatóan jobb és hatékonyabb eszközöket és kellékeket értékesíthetsz az ügyfeleidnek.

céges laptop – ahhoz, hogy a munkádat a legjobban végezhesd, biztosítunk neked egy nagy méretű saját asztalt, SSD-s üzleti laptopot és hozzá egy nagy méretű külső monitort, okostelefont és korlátlan mobil előfizetést. Ha ezen kívül másra szükséged van, akkor azt is beszerezzük másnapra.

✓ homeoffice lehetőség – a próbaidő letelte után, heti 1-2 nap homeoffice lehetőség (igény esetén).

✓ meglepően kedves és elégedett meglévő ügyfelek – új és korábbi ügyfeleink elégedettek és szeretik cégünket, nem kell hantáznod vagy mentegetőznöd a cég miatt.

✓ tervezett csapatépítő események – kedveljük a családias hangulatot, ezért törekszünk arra, hogy ez minél jobban kialakuljon. Időnként csapatépítő eseményeket szervezünk – akár irodán belül, akár irodán kívül is.

✓ jól megközelíthető munkahely mind BKK-val, mind autóval (egész évben ingyenes parkolással)

✓ motivációs versenyek házon belül

✓ minőségi és tágas élettér az irodában, modern bútorokkal, jó fej kollégákkal

✓ korlátlan kapszulás kávé és vízautomata használat az irodában

Milyen lehet velünk dolgozni?

9:00-től dolgozunk 17:00-ig

Nem várunk el soha sem túlórát, de ha mégis szükség lenne rá, akkor azt minden esetben kompenzáljuk, általában szabadidővel. Kizárólag munkanapokon dolgozunk, a hétvégéken és ünnepnapokon feltöltődünk, nem dolgozunk.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod, beszereztünk neked egy saját SSD-s céges laptopot és egy külső nagy méretű monitort is. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat, mindössze csak kérned kell.

Ide járunk majd be:

Irodánk a X. kerületbe az Ónodi utcában van. A Szent László tértől kb. 5-10 percnyi sétára található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de igény esetén autóval is be lehet járni. A parkolás ingyenes egész évben a környéken. De ha úgy érzed, akár bringával, rollerrel is járhatsz, az irodában van hely a tárolására. 🙂

Az iroda jellemzői:

 • 120 nm2 önálló terület
 • földszinten van
 • külön, elszeparált munkaállomások
 • tea konyha és ebédlő rendelkezésre áll
 • modern bútorok, felújított helyiségek
 • klímatizált, kényelmes, télen meleg, nyáron hideg helyiségek

Jelentkezz az Értékesítési Munkatárs
pozícióra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni a fényképes önéletrajzodat)

2. LÉPÉS: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre választ, körülbelül 2 percet vesz igénybe.

3. LÉPÉS: Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy rövid telefonos interjú lesz – hívni fogunk egyből :).

4. LÉPÉS: A következő forduló ha tovább jutottál, egy személyes interjú lesz a cégvezetővel.

5. LÉPÉS: Majd végezetül egy próbanap, ahova ha szintén tovább jutsz, mindketten kipróbálhatjuk egymást 4 órán keresztül. 🙂

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Ezért jó velünk dolgozni

TOP termékek és szolgáltatás

Olyan irodai berendezéseket értékesítűnk és adunk bérbe, melyek lekörözik a konkurenciát több szempontból is. Ha kiváncsi vagy arra, hogy miben és hogyan segítünk az ügyfeleinknek, akkor olvasd el ezt az oldalt.

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen. Az alapelvünk: gyors és rugalmas ügyfél kiszolgálás, egy csipetnyi ügyfélélménnyel és egyediséggel fűszerezve.

Családias hangulatú, fiatalos csapat

Mindannyian elég fiatalosak és nyitottak vagyunk. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyepesedett módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Ultra korrekt eljárás mindenkivel

Szuper korrektek vagyunk az ügyfelekkel és egymással is. Mindent megteszünk azért, hogy megmaradjon az ügyfélmény, de közben a saját cégünket se károsítsuk feleslegesen.

 

Ügyfeleink véleménye a TechOffice-ról

 

TechOffice Solution Kft.
TechOffice Solution Kft.
18 Google értékelés alapján
Zoltán Sipos
Zoltán Sipos
2021-03-03
Olyan nyomtatót kerestem, amelyik távolról is biztonságosan működik (nyilván vezeték nélküli, de akárhonnan tudok nyomtatni róla e-mailen keresztül is). Segítettek választani, péntek délután megrendeltem a nyomtatót, hétfőn pedig hozta is a futár. A telepítés egyszerű volt, telefonon és e-mailben elérhetőek.
Jade-Kert Kft
Jade-Kert Kft
2021-03-03
Szükségessé vált az irodai nyomtató cseréje és ehhez egy nagyon korrekt partnert találtunk. Szakmai segítség kaptunk a nyomtató kiválasztásban, majd ezt követően gyors kiszállítás és beüzemelés következett. Számomra nagyon szimpatikus a teljesen ügyfélbarát kiszolgálás és az utánkövetés. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Tibor Slamovits
Tibor Slamovits
2021-03-01
Szuper minőség, minden részletében. Visszahívnak, ha kérdésem van. Csomagba beleteszik a Magyar nyalvű tájékoztatót és segédletet! Emailt is elküldik. Szuper jó minőségű ügyfélkezelés és szolgáltatás!!! Csak így tovább!
Anikó Zsólyominé Gyenes
Anikó Zsólyominé Gyenes
2021-03-01
A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is - korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.
Roland Ollari
Roland Ollari
2021-02-23
Szakmailag és árban is kiemelkedő kiszolgálásban volt részem. Kedves, segítőkész kapcsolattartóhoz volt szerencsém, aki a saját profilunknak megfelelő ajánlatot adott. Döntésem utáni napon már csomagoltam a nyomtatót! Ajánlom mindenkinek, aki jó döntést szeretne hozni!
Imre Aszalós
Imre Aszalós
2021-02-23
A nyomtató választáshoz magas szintű tájékoztatást kaptam. Könnyű volt dönteni. Gyors ügyintézés és szállítás. A beüzemeléshez korrekt tájékoztatást kaptam. A gép kiváló. A cég részéről a rendszer követése és támogatása elismerésre méltó!
Kft BBB
Kft BBB
2021-02-22
Teljeskörű tájékoztatás, nem csak egy gépet, hanem egy egész szolgáltatáscsomagot kaptunk. Gyorsak, pontosak,. Maximálisan segítőkészek. Minden kérdésemre választ kapok.Csak ajánlani tudom.

Mi az a TechOffice-élmény? (sztori a cégről)

A TechOffice egy kb. 4 évvel ezelőtt alapított irodatechnikai (nyomtatós) cég, ami azért született, mert úgy láttam, hogy a nyomtató eladást is lehet érdekesebbé és különlegesebbé tenni, máshogy csinálni mint a jól berögződött unalmas és nem ügyfélközpontú folyamatok. Mind az ügyfelek, mind a munkatársak szempontjából, szerettem volna valami újat, innovatívat és modernebbet teremteni, a megszokott cégekhez képest…

tovább olvasom...

A céget (szinte) egyedül indítottam el és a kezdetektől irodai nyomtatókkal, szkennerekkel foglalkoztunk. Az első ügyfelek megszerzése nagyon nehéz volt, meg kellett találnunk azt a piaci rést, ahol kitűnhetne a TechOffice a magasabb ügyfélélménnyel járó kiszolgálással és a gyorsaságával, de mégis költséghatékony áraival. Kezdetben szinte csak háziorvosi nyomtatók eladására szakosodtunk, de idővel gombamód nőtt a céges ügyfeleink száma is. 2017-ben évvégére már eladtuk az első 100 irodai nyomtatónkat. Pedig a nyitást követő első hónapokban, még egy garázsból, sőt sokszor közvetlen az autóból adtam fel a nyomtatókat, különböző csomagokat. Már akkor megegyeztünk abban az akkori barátnőmmel (aki azóta már a feleségem és a fiam édesanyja), hogy ezen majd egyszer jót fogunk nevetni. Tényleg így lett. 🙂

2018-ban a cég 1 főről, hirtelen 3 főre bővült egy lehetőség segítségével, és így egy nagyobb irodába is kellett költöznünk, 2 nap alatt találnom kellett egy ilyet, így kötöttünk ki végül Zuglóban, a Szaktudás irodaházban. Sosem fogjuk elfelejteni, amikor az egész emelet zajosan pattogott, mert éppen elment az Erzsébet Királyné útján a villamos. Ilyenkor nem lehetett hallani semmit az ügyfélből telefonon. Visszagondolva az is jó buli volt, hogy nap mint nap a GLS-nek a lépcsőn le-fel futkorászva, a síneken át gyakorlatozva adtuk át a 20-30kg-s nyomtatókat. Na jó, ez igazából annyira nem volt jó. 🙂 Ebben az irodaházban viszont sikerült megszereznünk az első raktárnak nevezhető objektumunkat is (és így végre nem kellett a nyomtatókon át bukdácsolnunk egésznap az irodában). Ekkor még elég volt ez a 6nm-es raktár, de pár hónap alatt ezt is kinőttük, már ismét minden négyzetméteren áru volt az irodában is, 3-an, 4 hónap alatt jutottunk idáig.

Így alakult, hogy 2018 végére már nagyon érett, hogy egy tágasabb, nagyobb helyre költözzünk, ahol tudunk kényelmesen raktározni is, ügyfelet is fogadni és úgy általánosságban elférni. Ekkor költöztünk december 23-án, a legnagyobb hóviharban a IX. kerületi irodánkba, a Telepy utcába. Ez egy 50nm-es helyiség volt, egy társasház aljában. Földszintes, nem volt lépcső, minden beszállítónk egyből megállhatott a bejáratba és minden kiszállítónak is könnyedén áttudtuk adni a csomagokat. Szuper volt a hely, fel is töltöttük azonnal nyomtatókkal a helyiség felét, a másik felén pedig irodát alakítottunk ki. Ekkor éppen csak egy kollégám volt, de álltuk a sarat és el is fértünk (kb. újabb 4 hónapig), de muszáj volt bővülnünk, hogy tartani tudjuk a lépést a növekedésünkkel. Ekkor már meg volt az első 500 irodai nyomtatós ügyfelünk, melyek jó része elégedett visszajáró vásárlónk lett, de jelentős más egyéb eszközt, kelléket is adtunk el, például a webáruházunkból is. A cég második évének a végére, már elértük a nettó 58,000,000Ft-os forgalmat. Ekkor még mindig minden ügyfél nevét ismertem, mindenki valahogy, valamilyen szinten „átment a kezemen”.

2019-ben álláshirdetési kampányt indítottunk  arra, hogy megtaláljuk az első profi értékesítőnket. Ez ideáig  jó magam is értékesítettem a cégben, viszont kezdtem igazi elhavazódó cégvezetővé válni, így felismertem, hogy jelenleg én állok a fejlődés útjában, itt az ideje, hogy más feladatokkal foglalkozzak. Ekkor pár hétnyi keresés után, sikerült is megtalálni az új értékesítő kollégánkat, akitől mi magunk is sokat tanultunk és közösen is sokat fejlődött ezáltal a cég is. Majd mivel azonnal elkezdett drasztikusan növekedni az új ügyfelek és ezáltal a visszajáró meglévő ügyfelek száma is, egy hónappal később ismét bővülnünk kellett. Csomagoló és ügyféltámogató munkatársat kerestünk, aki azért felelt, hogy minden csomag időben kiérjen a megfelelő helyre, a megfelelő módon előkészítve. Szerencsénk volt, mert egy facebook posztból elindulva sikerült felvenni az új kollégát. Ezek után ebben az évben még legalább 2-3 fő megfordult nálunk, van aki azóta is velünk van, van akivel elengedtük egymást. Szintén ez évben béreltünk egy újabb kisirodát a meglévő mellé, ami szerencsére mindösszesen 80méterre volt a HQ-tól. Viszont a leendő ügyfeleink egyre többen ismerték fel az az egyedi élményt, amit cégünk tudott nyújtani az új irodai nyomtatók vagy szkennerek beszerzésének folyamatában. Ezt a jelenséget ekkor neveztük el először TechOffice-élménynek. 2019 évvégére már több mint 1,000 nyomtatót és több ezer egyéb eszközt értékesítettünk az ügyfeleinknek és jelentős kellékanyagot is biztosítottunk a visszatérő és új vásárlóknak is. Így az évet nettó 240,000,000Ft-os forgalommal zártuk, mint egy meg 4x-ezve a tavalyi forgalmunkat.

2020-ban ismét bővülésre adtuk a fejünket, mivel szükség volt további háttértámogató kollégák felvételére. Gondolok itt profi IT-s szakemberre, új ügyfélszolgálatosra, de újabb értékesítőt is próbáltunk keresni. Persze az alapjelenség mindvégig ugyanaz volt, nyomtatók tetőtől talpig mindenhol, hogy versenyképesek maradjunk, azonnal tudjunk szállítani. A COVID sajnos nekünk is okozott nehézséget, bezártak az irodák, nem fogytak úgy az új irodai eszközök. Volt egy pillanatnyi felívelésünk az otthoni nyomtatók miatt, de nem ez volt a fő profilunk, majd az ezt követő 2 hónap nem volt könnyű, drasztikusan visszaesett a meglévő és az új az ügyfél forgalmunk is. Végül kora nyárra sikerült újra beindulnia az életnek, helyre álltak a dolgaink. Szeptemberre minden új ügyfél gyűjtő kampányunkat beizzítottuk, gyakorlatilag előre menekültünk. Ezek a fáradozások, sokszor hajnalig tartó tervezések és kivitelezések, végül meghozták a megérdemelt eredményeket is: 2020 végére már 5-en voltunk és a COVID ellenére is, ismét sikerült szépen felülmúlnunk a megelőző évet, ekkor már több mint 2,000 irodai nyomtatót és egyéb eszközt helyeztünk ki és az árbevételünk is meghaladta a 400,000,000Ft-ot, azaz újabb 160%-ot tudtunk nőni.

És hogy hogyan alakult a 2021-es évünk eddig? Rögtön év elején sikerült elcsípnünk egy szupernagy, szépen felújított, 120nm-es irodát a X. kerületbe, így ez lett az új hadiszállásunk, pontosabban a techoffice – backoffice-a (ugye milyen szép ez a nyelv). A korábbi raktárunkat megtartottuk a IX. a kerületbe, jelenleg is 100%-on üzemel. 2-3 havonta újabb területekre lépünk és próbáljuk ezeket meghódítani, folyamatosan figyelün és fejlesztünk, alakulunk és változunk a piaccal. Csak idén 2 új üzletágat is indítottunk, tehát nem mondható, hogy várjuk a sültgalambot, inkább megsütjük magunknak. Persze mi is van, hogy tévesen ugrunk bele 1-1 új lehetőségbe, de mindig is előre menekültünk, ez vált be. És hogy ezekután idén és a jövőben mik fognak velünk történni? Hogy milyen eredményeket fogunk elérni? Ezt nehéz lenne megjósolni, de ami biztos, hogy töredék ennyit sem értem volna el egyedül abból amit olvashattál, ha nem lettek volna ilyen remek csapattársaim és néhány kiemelt partnerem, akik a mai napig támogatnak engem és ugyanígy az új és a meglévő ügyfeleinket is TechOffice-élményben részesítik, akor közvetve, akár közvetlenül.

Üdv:

Tál Dávid, a cég alapítója

A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is – korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.

Zsólyominé Gyenes Anikó

Ezek után úgy érzed, hogy
szívesen dolgoznál
a TechOffice csapatában?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra a piros gombot lenyomva! 

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.