06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Nyomtatórendelés  – hogyan igen és hogyan nem?

„Kihagyhatatlan ajánlat!” „Csak most, csak Önöknek!” „Egyet fizet, kettőt vihet!” „Vegye meg még ma!” – mindannyian jól ismerjük a teleshopok reklámszövegeit. Mi nem ilyen frázisokkal szeretnénk téged lenyűgözni, hanem hasznos tanácsokkal szolgálunk. Éppen ezért „ez most egy soha vissza nem térő alkalom”, hogy elolvasd, mit kell tudni a nyomtatórendelésről.

Nyomtatórendelés: hogyan igen és hogyan nem?

🕒 Becsült olvasási idő: 5 perc

A nyomtató kiválasztásának 0. lépése, hogy átgondold, mire fogod használni. Ugyanis egy irodai nyomtatónak többfunkciósnak kell lennie: nemcsak printelésre, hanem szkennelésre, fénymásolásra és akár faxolásra is alkalmas kell, hogy legyen.

Tudnod kell, havonta átlagosan mennyi papírt fogsz vele nyomtatni, ezek jellemzően fekete-fehérek vagy színesek lesznek-e. Csak A4-es lapokhoz használod a gépet vagy más méretben is nyomtatsz majd? Borítékok, plakátok, szórólapok is a jellemző igényeitek közt vannak?

Mennyire fontos a költséghatékonyság? Kik fogják használni a nyomtatót? Nem mindegy például, hogy mindig ugyanaz a személy az, aki kezeli az eszközt, vagy az irodában többen is hozzáférnek, mert így nagyobb az esélye a hibázásnak is, tehát gyakrabban kell költeni a szervizelésre.

Számtalan kérdés felmerülhet még a nyomtatórendelés kapcsán, ami talán eszedbe sem jut, de ezért vagyunk mi! Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot! Töltsd ki nyomtató választó űrlapunkat és akár 60 percen belül megtudhatod, melyik az a típus, amely a vállalkozásod számára a legmegfelelőbb.

Hagyjuk a felesleges funkciókat!

Miért fizetnél olyan dolgokért, amelyeket nem is használsz? Lehet, hogy nincs szükséged színes nyomtatóra, nem kell havonta több tízezer oldalt printelned, vagy éppen hely sincs akkora az irodában, hogy egy nagy teljesítményű gépet válassz!

Mi valóban az igényeidnek megfelelő nyomtatóval ismertetünk meg. És ez nem csalás, nem ámítás! Ne dőlj be a reklámoknak, amelyek a legszuperebb, de számodra értéktelen, használhatatlan eszközt akarják rád tukmálni extra akciósan!

Higgy a saját szemednek! A kitöltött űrlap elküldését követően felvesszük veled a kapcsolatot, és minden kérdésedre – mármint a nyomtatóval kapcsolatos kérdésedre – válaszolunk. Nemcsak Neked, és nem csak most – hanem a főnöködnek, munkatársaidnak is bármikor. Hiszen ők is fogják használni azt a készüléket, amely az iroda lelke lesz.

 

Milyen kérdésekre kell felelned?

A nyomtató választó űrlapon 3 nagyon egyszerű kérdést találsz, akár 1 perc alatt ki tudod tölteni.

1. Kb. hány oldal fekete-fehér nyomtatás van havonta?

2. Kb. hány oldal színes nyomtatás van havonta?

3. Irodai vagy otthoni felhasználásra keresel nyomtatót?

Jelenleg csak irodai nyomtatók árusításával, bérbeadásával, üzembe helyezésével foglalkozunk, de egy home office-ban működő vállalkozás is talál nálunk megfelelőt. A név, telefonszám és e-mail-cím megadása után már csak az Adatvédelmi nyilatkozat melletti négyzetet kell kipipálnod, majd megnyomnod az Elküldöm! gombot, és máris nyugtázhatod, hogy megtettél mindent az új nyomtatód beszerzéséért.

Láthatod, milyen egyszerű: nem kellett hozzá emelt díjas telefonszámot hívnod, végighallgatni egy süket sales dumát, sem pedig a kapcsolódó akciós, de semmitérő termékeket megtekintened.

A nyomtatórendelés mindennapi lehetőség

A TechOffice-nál másképp működnek a dolgok. Az igényfelmérést követően is segítünk. A nyomtató szállításával, üzembe helyezésével sem neked kell bajlódnod. Vállaljuk a betanítást is, hogy az irodai munkavégzésben ne legyen fennakadás.

Ez nálunk mindennapi lehetőség! Ingyenesen hívható zöldszámunkon elérhetőek vagyunk hétfőtől péntekig munkaidőben. Az e-mailekre is a lehető leggyorsabban válaszolunk. Már 6 éve dolgozunk azon, hogy az irodák gazdaságosan és hatékonyan tudják megoldani a nyomtatást vagy szkennelést, ezáltal maguk is eredményesebbé váljanak.

Célunk, hogy költséghatékony megoldást és bizalommal teli, hosszú távú együttműködést kínáljunk vállalkozásod sikeres működése érdekében.

Keress bennünket bátran – akár még ma!

Szeretnéd tudni, hogy a te céged nyomtathatna-e hatékonyabban és fenntarthatóbban?

Töltsd ki a nyomtató választót és akár 60 percen belül megismerheted az új, modern, költséghatékony és fenntartható irodai nyomtatódat!

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.