06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Hol találok jó irodai nyomtatókat?

 

Nyilvánvaló tény, hogy bármennyire is térhódító az elektronikus levelezés, a nyomtató nélkülözhetetlen eleme egy irodának. Sőt, jobbat mondok. Az egyik legfontosabb eszköz az irodában, hisz nem tudod más eszközzel helyettesíteni. És mivel így van, a számodra legjobbat kell válaszd, mert nem engedheted meg magadnak, hogy ez az eszköz hibázzon.

A nyomtatóválaszték bőséges, tán túlzottan is, így könnyen előfordulhat, hogy mellényúlsz döntésed során, ha nem kérsz szakszerű segítséget.

Egyet tudnod kell: nincs rossz nyomtató. Minden nyomtató jó valakinek, de hogy a cégednek melyik a legjobb nyomtató, azt már nehezebb lehet megtalálni.

3+1 dolog, ami igazán fontos az irodai nyomtató kiválasztásakor

1. Az olcsó nyomtató, általában nem jó nyomtató. Legalábbis neked, az irodába biztosan nem. A tízezer forintos gépek arra jók csupán, hogy kinyomtass havi szinten néhány kupont vagy egy tuti új receptet a süteményes magazinból. Ha ennél többet akarsz vele dolgozni, egyrészt rámegy a gatyád is a festék-költségre, másrészt pedig pár hónapon belül kileheli a lelkét. Egyszerűen nem erre, nem üzleti használatra vannak kitalálva.

2. Drága nyomtató nem létezik.

Egy cég életében sosem a nyomtató megvásárlása a nagy tétel. Borítékolhatod, hogy a jó irodai nyomtató csak megtakarít neked. Pénzt, időt, bosszúságot.

  • mert fillérekbe kerül, hogy kinyomtass vele egy oldalt
  • előbb kinyomtatja a 20 oldalas beszámolódat, mintsem odaérnél a géphez, ráadásul kétoldalas formában
  • és leginkább azért, mert mindig megbízhatsz benne, mindig teszi a dolgát és szinte el is feledkezel róla, hogy a világon van

Ha ilyesmi nyomtatóra lenne szükséged, akkor ezen az oldalon azonnali segítséget kapsz.

Te is tudod, az olyan nyomtató, óra, autó sosem drága, amit elégedetten használsz. Amiről még évek múlva is azt gondold, de jó, hogy emellett döntöttél. Mert ami a te szokásaidhoz, igényeidhez tökéletesen passzol, az sosem drága, inkább egy jól megtérülő befektetés.

3. A hosszútávú tervezés, rövidtávon is megtérül.

Ha alaposan átgondolod, mire fogod használni a nyomtatódat és valóban a te igényeidre szabott legjobb irodai készüléket választod, nagyon hamar rá fogsz jönni, milyen jó döntést hoztál. Azt veszed majd észre, hogy még mindig nem kellett új festéket venned, hogy mennyivel gyorsabb, mint a korábbi nyomtató, milyen régen nem találkoztál már egy nyomtató-szervizes számlával sem az asztalodon. Kalkulálható lesz minden forint, amit elköltesz és nem lesznek váratlan költségek, vagy olyan leállások amitől égnek állna a hajad.

+1. Nem hagy cserben.

Mivel soha nincs szükséged a nyomtató-szerviz telefonszámára, így nem kell nagy betűkkel a géped oldalára ragasztani. Mindig kinyomtatja amit és ahogy kéred tőle, megbízható, mint egy svájci óra.

mobilnyomtato

Oké, szóval hol találok jó irodai nyomtatókat?

Manapság annyi helyről vásárolhatsz nyomtatót, mint égen a csillag. Rákereshetsz a google-ben, árösszehasonlító oldalakon vagy simán beballagsz egy műszaki áruházba és megnézed, milyen választékot találsz. Esetleg megkérdezhedet a másik irodaházban levő ismerősödet, hogy ők mit használnak… Ez mind egy-egy lehetőség arra, hogy ne a számodra megfelelő nyomtatót vedd meg.

A kereskedőknek kicsit sem bonyolult megvenni a nagykerben, aztán továbbadni némi árréssel. Ehhez nem kell szakértelem. Sem a netes oldalak, se az ismerős, se a műszaki áruházi egyenpólós srác nem fogja megkérdezni, mire fogod használni az új nyomtatót, mennyit szeretnél nyomtatni vele, milyen minőségi elvárásoknak kell megfelelj és milyen egyéb tényezők vannak az irodád működésével kapcsolatban, melyeket fontos volna tudni.

Egy rosszul megválasztott nyomtató hamar az ellenségeddé válhat: rájössz, hogy az olcsónak hitt festék valójában bosszantóan drága, ha használod is, milyen fárasztó az alulméretezett papírtálcát folyton töltögetni és azt sem érted, miért gyűri be folyton a papírt, amikor kétoldalasan nyomtatnál. És még ezek mellé hangos is.

Ne dőlj be az olyan hirdetéseknek, amelyek az eleve már kapásból az utángyártott festékkel nyomtatásra buzdítanak és csodákat ígérnek. Szerinted mennyire hihető az, hogy ugyanolyan minőséget kapsz egy huszadannyiba kerülő terméket használva, mint egy eredetivel? Ugye, neked is sántít?

Így válassz elsőre is jól

Ha tetszett a cikk és szívesen választanád ki segítségünkkel az új nyomtatódat, akkor mi garantáljuk számodra a csalódásmentes és gyors megoldásokat.

Töltsd ki a nyomtatót választót és 4 órán belül már a kezedben lesznek a megoldások!

 

Töltsd ki a nyomtató választónkat!

Az egész csak 1 percedbe kerül, viszont hosszú távon rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg a nyomtatásodon, a választó segítségével

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.