06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Honnan tudhatod, hogy új irodai nyomtatóra van szükséged?

A nyomtató az irodai munkavégzés egyik legfontosabb eszköze… persze tudjuk, hogy szigorúan csak a kávéfőző után! Viszont, míg az utóbbiból megelégszünk egy egykaros, gőzölős darabbal, ami néha-néha magától leáll, addig előbbiből fontos, hogy a legjobbat válasszuk. Hiszen nincs is bosszantóbb annál, amikor kígyózik a sor és megakad a munka a lassú nyomtatási folyamat miatt.

Honnan tudhatod, hogy új irodai nyomtatóra van szükséged?

🕒 Becsült olvasási idő: 6 perc

Blogcikkünkben elhoztunk néhány olyan árulkodó jelet, amikből tudhatod, hogy itt az ideje egy új nyomtató megvásárlásának.

Új nyomtató kell.

Több okból is fontos ezt a tényt időben felismerni és nekikezdeni a beszerzésének. Leginkább azért, mert ha a régi tönkremegy, megbénul az irodai élet és sokszor a cég leállásra kényszerül a probléma megoldásáig. Ugye ezt te sem szeretnéd? A megelőzés a legjobb, amit tehetsz. Tudatosan figyeld a jeleket, hogy időben észrevedd, ha régi nyomtatód az utolsókat rúgja, és még időben tudj cselekedni.

Vannak esetek, amikor a nyomtató váltást a fejlődés indokolja!

Növekvő nyomtatási igények:

A fejlődéshez fontos a megfelelő eszközök biztosítása. Ha az irodában egyre több dokumentum nyomtatására van szükség, és a jelenlegi darab nem bírja a tempót, ajánlott beszerezned egy gyorsabb és hatékonyabb modellt.

Színes nyomtatás:

Elengedhetetlen jele a váltás szükségességének, ha eddig csak fekete-fehér dokumentumokat nyomtattál, de most már színesben is kellene. A választásnál azt is vedd figyelembe, hogy melyik módot használod gyakrabban. A tintasugaras előnye, hogy a színes nyomtatás magasabb minőségű lesz, mint a lézernyomtató esetében.

Multifunkciós képességek:

Amennyiben egy multifunkciós darabot szeretnél ami szkennel, faxol és másol is, picit mélyebbre kell nyúlnod a pénztárcádban. Érdemes beruháznod egy modernebb berendezésre, ami képes mindezekre!

Gyorsabb munkavégzés:

Egy modern eszköz lényegesen meggyorsíthatja a munkavégzést is, amely elengedhetetlen akkor, ha egyre több megbízás, munka érkezik be.

Előfordulhat, hogy a régi nyomtató elavulttá, bajossá vált, ezért van szükség a korszerűsítésre!

Alacsony teljesítmény:

Jelenlegi nyomtatóddal csak a baj van? Lassú, folyamatosan szervizelni kell, és hibásan is nyomtat? Akkor egyértelmű, hogy váltani kell! Az új nyomtató garantáltan nem fogja hátráltani a munkavégzést, sőt kifejezetten meggyorsíthatja azt.

Költséghatékonyság:

Ha nyomtatódnak magas az üzemeltetési költsége, megtérülő lehet más modellek után nézned, amelyek kedvezőbb fenntartási költségekkel rendelkeznek!

Korszerűsítési igény:

A modern technológia az irodai munkát nagyban segíti, így fontos, hogy nyomtatód kompatibilis legyen az új számítógépekkel és operációs rendszerekkel. Ha régi eszközöd már elavult technológiákat használ, kezdj bele a korszerűsítésbe!

Az ökológiai lábnyom csökkentése:

Környezetvédelmi szempontból is megfontolandó a nyomtató váltás. Ilyen esetben energiahatékony működésű típust ajánlott választani, ami alacsony energiaköltségekkel jár. Így spórolhatsz és közelebb is kerülhetsz egy zöldebb, leállásmentes iroda megteremtéséhez! Ráadásul belátható időn belül kötelezővé tehetik a részecskeszűrőket a nyomtatókban. Az új szabály célja az ózont termelő típusok használatának csökkentése. Így érdemes még most beszerezned egy modernebb gépet, ha nem szeretnél az átállás miatt várakozni és leállni a munkával.

Spórolj pénzt és időt hosszútávon!

A régi nyomtatók fenntartása a folyamatos szervizelés és elavult technológiák miatt drágábbá válhat, így hosszútávon kifizetődőbb beruházni egy újabb modellbe, mint folyamatosan a régire költeni. Így több pénz maradhat a fontosabb dolgokra!

Ha a fent említett indokok közül valamelyikkel te is találkoztál már, javasolt elgondolkoznod a nyomtató cseréjén. Vedd sorra, hogy ismerős-e valamelyik eset és készülj fel előre! Így nem kell gyanakodva méregetned a nyomtatót, attól rettegve, hogy épp az utolsó leheletével dolgozik-e. Ha folyamatosan felméred a helyzetet, időben tudsz cselekedni, ezzel pedig rengeteg pénzt spórolhatsz, valamint megkíméled magad a stressztől is!

Miért jó ha időben váltasz?

Összefoglalva mindent:

Egy jó nyomtató elősegítheti a könnyű és gördülékeny munkavégzést. A munkahelyi stressz csökkenhet, így kollégáid boldogabbak és produktívabbak lesznek. Lehetőséged nyílik korszerűbb technológiák alkalmazására. Az iroda leállásmentes lehet és hosszú távon spórolhatsz is. Sőt egy korszerű nyomtató a környezetnek is kevesebbet árt!

Szeretnéd tudni, hogy a te céged nyomtathatna-e hatékonyabban és fenntarthatóbban?

Töltsd ki a nyomtató választót és akár 60 percen belül megismerheted az új, modern, költséghatékony és fenntartható irodai nyomtatódat!

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.