06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Irodavezető munkatárs

Te leszel a következő csapattársunk?

Ezen az oldalon megtalálod hogy kik vagyunk mi, és hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

A TechOfficeról

A TechOffice hazánk egyik meghatározó nyomtató és irodatechnikai szolgáltatója, szakértője. Mit is jelent ez röviden?

Azoknak a partnereinknek segítünk napról napra, akik igénylik a fenntarthatóbb eszközöket és nem elégszenek meg az éppen megfelelőnek tűnő megoldásokkal. Nekünk nem konkurenciánk sem a MediaMarkt, sem a hagyományos 20-30 éves irodatechnikai cégek. Az online tér szinte minden lehetőségét folyamatosan használjuk. Partnereink között megtalálhatók néhány fős kisvállalkozások, de akár a több tíz milliárd árbevételű cégek sem ritkák.

Több területen számítunk innovátornak, merünk másképp gondolkodni és a legfőbb alapértékünk a win-win helyzet megteremtése, mind az ügyfél, mind a csapattársak számára. Blogolunk, hirdetünk, tölcsérekben gondolkodunk, automatizálunk amit csak tudunk. A cég alapértéke a gyorsaság és a kiszámíthatóság, nem tudnánk elviselni, ha valami azért akadozna, mert feleslegesen adminisztrálni kell.

A nap végén mindig ugyanaz a cél: transzparens és korrekt módon szolgáljuk ki az új és már meglévő vevőinket, miközben a csapatban is mindenki úgy érezheti, hogy jó célért dolgozik nap mint nap.

Szia! 🙂

Kedves leendő Irodavezető munkatársunk! 🙂

Idén lettünk 5 évesek (és egyben az iparágban az egyik leggyorsabban növekvő cég is) és a közeljövőben is grandiózusak a terveink.

Ez egy izgalmas és pörgös pozíció, ami fontos a cégünk és az ügyfeleink életében. Szuper lenne, ha te lennél az új kollégánk!

Ha több infót szeretnél látni rólunk, akkor csekkold a főoldalunkat.

Várunk szeretettel,

Tál Dávid / a TechOffice alapítója

Mi az az Irodavezető munkatárs pozíció?

Az Irodavezető munkatárs egyik legfontosabb feladata, hogy minden felmerülő irodai adminisztrációt, vagy ilyen jellegű elakadást megoldjon. Jellemzően az ügyfelektől közvetlenül, vagy másik csapattárstól érkezik delegálva a megoldandó adminisztratív feladat. Itt elsődlegesen (de nem kizárólag) számlázással kapcsolatos hibák megoldására, rendelések kezelésére, pénzügyi kintlévőségek kezelésére (egyeztetése fél-automata rendszerben), webshop termékek kezelésére gondolj.

A TechOffice életében rendkívül fontosak az elégedett, visszajáró vevők. Jelenleg a cég jelentős mennyiségű partnernek áll a rendelkezésére és ez a szám folyamatosan nő (ezres nagyságrend). Ehhez nagyon fontos nekünk az, hogy az ügyfelekkel járó adminisztráció előzékenyen, teljes körűen, napi szinten el legyen végezve.

Te leszel a TechOffice legfontosabb hátsó védvonala, mert a munkaköröd sokrétűsége miatt, nálunk napi szinten izgalmas megoldandó kihívásokat találhatsz majd.  Az Irodavezető munkatárs a TechOffice számára egy fontos és nagyrabecsült pozíció. Fontos, hogy idevágó adminisztratív tapasztalattal rendelkezz már, mert most egy fekete öves adminisztrátort keresünk, aki a hétköznapokban proaktívan keresi és megoldja a felmerülő feladatokat.

Viszont amire még biztosan szükségünk lesz, hogy előzékenyebb, kedvesebb és emberségesebb légy a „megszokottnál”. Cserébe viszont hosszútávú, biztos szakmai karriert, modern munkakörnyezetet, fiatalos, elfogadó és családias légkört kínálunk.

Érezd magad jól abban, amit csinálsz és szárnyalj! – Mindezt egy irodán belül? Backoffice munkatársként dolgozó Balázs Péter egy interjú keretében el is mesélte a Dreamjobsnak, hogy miért gondolja így.

Ezeket szokták szeretni akik nálunk dolgoznak

Családias és támogató légkör

Míg egy multinál vagy egy átlagos kisvállalkozásnál sok esetben csak csepp a tengerben lehetsz, nálunk tényleg mintha a „TechOffice család” tagja lennél. Meghallgatjuk, támogatjuk egymást, kíváncsiak vagyunk a másikra.

Modern eszközök, letisztult iroda

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Nincs túlóra és egyértelműek a feladatok

Tiszta és egyértelmű kommunikáció, nincsenek csúsztatások és szinte soha nincs szükség túlórára. Nálunk mindenki pontosan tudja, hogy mettől meddig ér a felelőssége, így nincs egymásra mutogatás vagy szervezetlen folyamatok.

Lehet fejlődni és tanulni

A TechOfficenak minden jelenleg futó trendre vagy újdonságra rálátása van. Minden nálunk dolgozónak lehetősége nyílik időről időre, hogy a saját területén tovább fejlődjön, vagy más területeken is kipróbálja magát, ha szeretné. Az egyéni és csoportos fejlődést külsős tanácsadókkal és tananyagokkal biztosítjuk.

Nem állunk meg az ingyen kávénál

Bár kávéból is a legjobb fajtákat teszteljük hétről hétre, de a meetingeknél mindenkinek jobban megy a brainstorming, ha van egy kis üdítő vagy csipegetni való kéznél. Időnként szoktuk pl. steakezni vagy pizzázni is, de ha vega vagy, akkor is a kedvedben tudunk járni. 🙂

Ezt várjuk tőled, ha csatlakozol

Feketeöves adminisztrátor vagy

Szóval már az oviban is billentyűzet volt a jeled. 🙂 Fontos, hogy tudd, ebben a pozícióban szinte egész nap adminisztratív jellegű feladatokat kell ellátnod majd. Legtöbbször számlázással kapcsolatos korrekciókról van szó vagy kintlévőségek kezeléséről. Kiemelten fontosnak gondoljuk ehhez a pozícióhoz, hogy mindig átlásd az adminisztratív folyamatainkat és amikor elakadás van, akkor proaktívan magadénak érezd a feladatot.

Szívesen egyeztetsz telefonon/emailben ügyfelekkel

Napi szinten szükséges lesz egyeztetned majd az ügyfeleink számláival, adminisztratív dolgaikkal kapcsolatban. Ezen felül Irodavezetőként az Ügyfélszolgálat/Back office munkatárs munkájába is szükséges lehet besegítened, ami bejövő hívások és e-mailek kezelését jelenti.

Éld és szeresd a digitális világot

Nálunk minden folyamat és feladat digitalizált és automatizált, már amikor ez lehetséges. Ettől függetlenül előfordul, hogy például át kell írni egy webshop termékleírást vagy szerkeszteni kell egy pdf ajánlatot, segítve az értékesítőknek. Fontos, hogy az ilyen jellegű feladatokat is magadénak érezd, mert ebben is rád számítunk. Persze megtanítjuk hogyan kell, de kell, hogy érzéked legyen hozzá.

Szeress csapatban is dolgozni

Alapvetően proaktív munkatársaink vannak és szeretnénk, hogy Te is az légy. Viszont ugyanennyire fontos az is, hogy szívesen dolgozz közösségben. A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos neked, hogy jól érezd magad.

"Akarj nálunk dolgozni"

A legjobb jelöltjeink akiket felvettünk, sokszor szinte hozzánk jelentkeztek csak. Fontos számunkra, hogy olyan új csapattárssal dolgozhassunk együtt, aki úgy érzi, hogy „pont ezt keresi”. Ha így vagy vele, akkor akkor jó esélye van annak, hogy jól éreznéd magad nálunk.

Ez lesz a feladatod, ha bekerülsz a csapatba

Számlázás, kintlévőségek kezelése, teljes körű adminisztrálás és hibaelhárítás - napi szinten

A cégnél a számlázás 90%-ban automatizált, de így is napi szinten fordul elő, hogy 1-1 kimenő számlát javítani kell, vagy egy hozzá kapcsolódó beállítást helyre kell hozni. Az ilyen jellegű elakadásokat és ide vágó állandó jellegű rendszeres napi feladatokat bíznánk rád. Ezen felül még az ügyfelekkel is egyeztetni fogsz emailben vagy telefonon a feléjük kiállított számlák kifizetésével kapcsolatban. Ne a klasszikus „behajtó munkára” gondolj, 99%-ban adminisztratív hiányosságok miatt szükséges egyeztetni az ügyfeleinkkel és legtöbbször elengedő ha újra elküldjük nekik a számlát. Viszont ahhoz, hogy ez is rendben legyen, szükséges a folyamatos figyelmed és rendszerességed.

Megrendelések kezelése és monitorozása - napi szinten

A megrendeléseink is automatikusan vagy „fél-automatán” kerülnek be a rendszerbe, de folyamatosan szükség van arra, hogy valaki felügyelje a termékek, csomagok áramlását. Napi szinten 10-20 rendeléssel dolgozunk, előfordulhatnak fennakadások, ezeknek a megakadályozásában és vagy feltárásában számítunk rád. Fontos, hogy proaktív személyiség legyél, mert betanítás után, ezeket az elakadásokat magadtól kell majd felismerned, észre venned. Bár a komplett logisztikánkat (raktározás, csomagfeladás, stb) kiszervezett partnerünk végzi, de időnként 1-1 csomagot az irodából is szükséges összekészíteni és átadni a futárnak. Jellemzően heti 4-5 csomagra gondolj.

Utalások és utánvétek nyilvántartása, adminisztrációja - napi szinten

Az ügyfeleinktől érkező utalásokat fogod kezelni, nyilvántartani. Azok alapján tudnak elindulni a rendelések, hogy ezek az összegek általad beérkeztetése kerülnek. Emellett a futárszolgálatoknál beszedett utánvétes rendelések ellenértékét szükséges adminisztrálnod a belső rendszereinkben és ezt továbbítani a könyvelés felé. Amennyiben hiányosságra vagy pontatlanságra lelsz, itt is a probléma feltárása és a megoldása az elsődleges feladatod.

Általános bejövő hívások és emailek kezelése - ügyfélszolgálat támogatása - nem napi szinten

Időnként, amikor az ügyfélszolgálat elhavazódik a bejövő hívásokkal és az emailekkel, akkor rád számítunk a bejövő igények feldolgozásában. Itt megrendelések rögzítésére gondolj vagy valamilyen műszaki hibabejelentésére, amit szintén ticket rendszerben rögzítünk. Ugyanígy szabadságolások esetén is szükséges besegítened.

A webáruházhoz vagy az értékesítéshez kapcsolódó munkák elvégzése - nem napi szinten

Időnként például létre kell hoznod egy új webshop terméket vagy egy termékoldali szöveget átírnod. Ugyanígy 1-1 ajánlatot is szükséges lesz megszerkesztened, vagy a termékeink árát is rendszeresen frissítened. Természetesen ezekhez minden teljes körű tudást átadunk majd, elegendő ha alapvetően „éled a digitális világot”. 🙂

Irodai admin igények összefogása és megoldása, szükséges eszközök, jóléti dolgok beszerzése

Belső irodaszerek és irodai eszközök igények összegyűjtése és továbbítása a vezető felé. Szükség esetén ezeknek a beszerzése. Fogyóeszközök utánrendelése, postai levelek kezelése. (beszerzési számlákat nem szükséges kezelni) 

A munkakezdés részletei

Munkavégzés helye

Budapesten a 10. kerületben található az irodánk. Jól megközelíthető tömegközlekedéssel, de ingyenes a parkolás a környéken. Hibrid munkavégzésre is van lehetőség, próbaidő lejárta után, igény esetén heti 1-2 nap homeoffice-szal számolhatsz.

Munkaidő

Napi 8 órás munkaidő, 9-17-ig dolgozunk, kizárólag csak munkanapokon. A munkaidő fix, viszont rugalmasak vagyunk ha valamit pl. el kell intézned.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de ha éppen eljönnél valahonnan, akkor szívesen megvárjuk a 30 napot. Ha csak később aktuális neked, akkor sajnos nem tudunk tovább lépni.

Fizetés, juttatások

Mindenképp szeretnénk, ha megadnád az általad korrektnek gondolt bérigényt a lenti űrlapon, de a nagyságrendi bérkeret nettó 280 000 – 350 000Ft. A béredet minden hónap elején utalva kapod meg. Ezen felül motivációs bónuszok és csapatversenyek is folyamatosan elérhetők, az egyéni és csapat teljesítmény alapján. A próbaidő lejárta után Cafeteria jutattással is számolhatsz.

Eszközök, iroda

Az eszközökre nem lehet panaszod. Mindenki minimum FHD monitorokon dolgozik, általában kettőn az egyszerűbb és gyorsabb munkavégzés miatt. Modern laptopokat és kiegészítőket használunk. Ha pedig valami plusz eszközre szükséged lenne a munkádhoz, akkor elég csak kérned. Az iroda természetesen klimatizált, tágas, tiszta és jó illatú. 🙂

Alig várjuk, hogy jelentkezz hozzánk! Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni a fényképes önéletrajzodat pdf formátumban). Kérjük, hogy kizárólag az űrlapon keresztül jelentkezz hozzánk, egyedül így érvényes a jelentkezésed.

2. LÉPÉS: Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy rövid telefonos interjú lesz – hívni fogunk amint tudunk 🙂

3. LÉPÉS: A következő forduló ha tovább jutottál, egy személyes interjú lesz a cégvezetővel.

4. LÉPÉS: Majd végezetül egy fizetett próbanap, ahova ha szintén tovább jutsz, mindketten tesztelhetjük egymást 4 órán keresztül. 🙂

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Garantáltan visszajelzünk, általában néhány napon belül.

A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is – korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.

Zsólyominé Gyenes Anikó

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.