06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

IT HELPDESK MUNKATÁRS / RENDSZERGAZDA

Te leszel a következő csapattársunk?

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Ez lesz a feladatod:

a TechOffice meglévő irodatechnikai ügyfeleinek teljes körű IT támogatásáért felelsz majd.
Összefoglaló
(ezt találod az oldalon)

Ha érdeklődsz az IT Helpdesk/Ügyféltámogató Csapattárs pozíció iránt, akkor ezen az oldalon:

 

 • az elején leírtuk, hogy szerintünk milyen embert keresünk a pozícióra (szakmailag + emberileg)
 • egy kicsit lejjebb összefoglaltuk, hogy milyen napi szintű feladatok várnak rád a pozícióban (hogy el tudd képzelni egy napodat nálunk)
 • még eggyel lejjebb leírtuk, hogy mit nyújtunk cserébe (juttatások, környezet, lehetőségek)
 • aztán jelentkezni tudsz majd a pozícióra (hajrá!)
 • az oldal legalján pedig rólunk olvashatsz és megnézheted, hogy miért jó velünk dolgozni

Milyen embert
keresünk?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük:

teljes munkaidőben (napi 8 óra) számíthatunk rád – a meghirdetett pozíció egy főállás, teljes egészében szükségünk van rád. Ez az állás mellett nem szeretnénk ha máshol is dolgoznál (pl. részmunkaidőben).

el tudsz látni irodai rendszergazdai feladatokat – Windows munkaállomások és szerverek, perifériák telepítése, üzemeltetése nem okoz gondot

naprakész IT Helpdesk tapasztalatod van – fekete öves vagy az ügyfelek informatikai támogatásában, legalább level 1 szinten. Nem jelent számodra kihívást nap mint nap ügyfelek számítógépeire nyomtatókat telepíteni, hibát elhárítani kizárólag távolról (TW segítségével)

jól kommunikálsz mind írásban, mind szóban – nem jelent gondot számodra, ha e-mailben és telefonon kell egyeztetni az ügyfelekkel az elhárítandó hibákkal kapcsolatban. Tudsz együtt gondolkodni az ügyféllel, és igyekszel előzékenyen megoldani a felmerülő problémákat

✓ fontos számodra, hogy minden ügyfeledet pontosan dokumentáld – nem bírod elviselni, ha fogalmad sincs arról, hogy kinek, éppen hol tart az “ügye”.

 

Emberileg nem jellemzőek rád:

gondot okoz csapatban vagy önállóan is eredményesen dolgoznod

vállalkozó vagy marketing ellenes vagy – ha szerinted eladni bűn, mert az emberekre csak rásózzuk azt, amire nincs is szükségük,…akkor valószínűleg nem egymást keressük

✖ utálod ha „láma” ügyfeleknek kell segíteni és türelmetlen vagy velük

Olyan csapattársat szeretnénk találni, aki egyetért az alapelveinkkel: gyorsan reagálunk, korrekten bánunk az ügyfeleinkkel, 100%-os elégedettségre törekszünk, és nem elégszünk meg az „éppen jóval”.

Szakmailag előny lehet:

⇒ 3+ évet dolgoztál már hasonló rendszergazda/rendszerüzemeltető pozicióban

⇒ van B kategóriás jogosítványod

Mi lesz a feladatod majd napi szinten,
IT HELPDESK / RENDSZERGAZDA Csapattársként?

 • 2. 70% 70%

Az időd 70%-ában a meglévő ügyfeleinket fogod támogatni, akik megvették a rendelkezésre állási csomagunkat. Főleg nyomtatók és szkennerek beállítására, üzemeltetésére gondolj. Ezen kívül pedig általános rendszerüzemeltetési feladatokkal találkozol majd, minimum level 1-es szinten.

Részletekért kattints ide
 • Licenszelt TeamViewer segítségével és/vagy telefonon fogsz a meglévő ügyfeleinknek segíteni IT kérdésekben: nyomtató feltelepítés/újra telepítés, port beállítás, IP konfigurálás, felhasználói oktatás, stb.
 • Ezeket a helpdesk folyamatokat végig dokumentálod a CRM-ünkben és utóköveted az ügyfelet ha szükséges.
 • 1. 20% 20%

Az időd 20%-ában a TechOffice belső fejlesztéseiben segédkezel. Ne programozásra gondolj, hanem ajánlatok frissítésére, vagy automatizmusok tervezésére, építésére például.

Részletekért kattints ide
 • lételemünk a folyamatos fejlődés és mindent meg is teszünk ezért. Az ilyen jellegű felmerülő informatikai dolgokban kérhetjük a segítségedet.
 • 1. 10% 10%

Az időd kb. 10%-át adminisztrációval, crm rögzítéssel és emailezéssel fogod tölteni.

Mit nyújtunk, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Ez vár rád:

céges laptop – ahhoz, hogy a munkádat a legjobban végezhesd, biztosítunk neked egy nagy méretű saját asztalt, SSD-s üzleti laptopot és hozzá két nagy méretű FHD külső monitort, okostelefont és mobil előfizetést. Ha ezen kívül másra szükséged van, akkor azt is beszerezzük másnapra.

✓ meglepően kedves és elégedett meglévő ügyfelek – új és korábbi ügyfeleink elégedettek és szeretik cégünket, nem kell hantáznod vagy mentegetőznöd a cég miatt.

versenyképes havi fizetési keret, teljes körű bejelentett munkabér – nettó 280 – 320 000Ft

✓ tervezett csapatépítő események – kedveljük a családias hangulatot, ezért törekszünk arra, hogy ez minél jobban kialakuljon. Időnként csapatépítő eseményeket szervezünk – akár irodán belül, akár irodán kívül is.

✓ jól megközelíthető munkahely mind BKK-val, mind autóval

✓ minőségi élettér az irodában, vadi új split klímákkal, modern bútorokkal

✓ korlátlan kapszulás kávé és vízautomata használat 

 

Milyen lehet velünk dolgozni?

9:00-től dolgozunk 17:00-ig

Nem várunk el soha sem túlórát, de ha mégis szükség lenne rá, akkor azt minden esetben kompenzáljuk, általában szabadidővel. Kizárólag munkanapokon dolgozunk, a hétvégéken és ünnepnapokon feltöltődünk, nem dolgozunk.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod, beszereztünk neked egy saját SSD-s céges laptopot és két külső nagy méretű monitort is. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat, mindössze csak kérned kell.

Ide járunk majd be:

Irodánk a X. kerületbe az Ónodi utcában van. A Szent László tértől kb. 5-10 percnyi sétára található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de igény esetén autóval is be lehet járni. A parkolás ingyenes egész évben a környéken. De ha úgy érzed, akár bringával, rollerrel is járhatsz, az irodában van hely a tárolására. 🙂

Az iroda jellemzői:

 • 120 nm2 önálló terület
 • földszinten van
 • külön, elszeparált munkaállomások
 • tea konyha és ebédlő rendelkezésre áll
 • modern bútorok, felújított helyiségek
 • klímatizált, kényelmes, télen meleg, nyáron hideg helyiségek

Jelentkezz az IT HELPDESK MUNKATÁRS / RENDSZERGAZDA
pozícióra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni a fényképes önéletrajzodat)

2. LÉPÉS: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre választ, körülbelül 2 percet vesz igénybe.

3. LÉPÉS: Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy rövid telefonos interjú lesz – hívni fogunk egyből :).

4. LÉPÉS: A következő forduló ha tovább jutottál, egy személyes interjú lesz a cégvezetővel.

5. LÉPÉS: Majd végezetül egy próbanap, ahova ha szintén tovább jutsz, mindketten kipróbálhatjuk egymást 4 órán keresztül. 🙂

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Ezért jó velünk dolgozni

TOP termékek és szolgáltatás

Olyan irodai berendezéseket értékesítűnk és adunk bérbe, melyek lekörözik a konkurenciát több szempontból is. Ha kiváncsi vagy arra, hogy miben és hogyan segítünk az ügyfeleinknek, akkor olvasd el ezt az oldalt.

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen. Az alapelvünk: gyors és rugalmas ügyfél kiszolgálás, egy csipetnyi ügyfélélménnyel és egyediséggel fűszerezve.

Családias hangulatú, fiatalos csapat

Mindannyian elég fiatalosak és nyitottak vagyunk. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyepesedett módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Ultra korrekt eljárás mindenkivel

Szuper korrektek vagyunk az ügyfelekkel és egymással is. Mindent megteszünk azért, hogy megmaradjon az ügyfélmény, de közben a saját cégünket se károsítsuk feleslegesen.

 

Ügyfeleink véleménye a TechOffice-ról

 

TechOffice Solution Kft.
TechOffice Solution Kft.
18 Google értékelés alapján
Zoltán Sipos
Zoltán Sipos
2021-03-03
Olyan nyomtatót kerestem, amelyik távolról is biztonságosan működik (nyilván vezeték nélküli, de akárhonnan tudok nyomtatni róla e-mailen keresztül is). Segítettek választani, péntek délután megrendeltem a nyomtatót, hétfőn pedig hozta is a futár. A telepítés egyszerű volt, telefonon és e-mailben elérhetőek.
Jade-Kert Kft
Jade-Kert Kft
2021-03-03
Szükségessé vált az irodai nyomtató cseréje és ehhez egy nagyon korrekt partnert találtunk. Szakmai segítség kaptunk a nyomtató kiválasztásban, majd ezt követően gyors kiszállítás és beüzemelés következett. Számomra nagyon szimpatikus a teljesen ügyfélbarát kiszolgálás és az utánkövetés. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Tibor Slamovits
Tibor Slamovits
2021-03-01
Szuper minőség, minden részletében. Visszahívnak, ha kérdésem van. Csomagba beleteszik a Magyar nyalvű tájékoztatót és segédletet! Emailt is elküldik. Szuper jó minőségű ügyfélkezelés és szolgáltatás!!! Csak így tovább!
Anikó Zsólyominé Gyenes
Anikó Zsólyominé Gyenes
2021-03-01
A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is - korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.
Roland Ollari
Roland Ollari
2021-02-23
Szakmailag és árban is kiemelkedő kiszolgálásban volt részem. Kedves, segítőkész kapcsolattartóhoz volt szerencsém, aki a saját profilunknak megfelelő ajánlatot adott. Döntésem utáni napon már csomagoltam a nyomtatót! Ajánlom mindenkinek, aki jó döntést szeretne hozni!
Imre Aszalós
Imre Aszalós
2021-02-23
A nyomtató választáshoz magas szintű tájékoztatást kaptam. Könnyű volt dönteni. Gyors ügyintézés és szállítás. A beüzemeléshez korrekt tájékoztatást kaptam. A gép kiváló. A cég részéről a rendszer követése és támogatása elismerésre méltó!
Kft BBB
Kft BBB
2021-02-22
Teljeskörű tájékoztatás, nem csak egy gépet, hanem egy egész szolgáltatáscsomagot kaptunk. Gyorsak, pontosak,. Maximálisan segítőkészek. Minden kérdésemre választ kapok.Csak ajánlani tudom.

Mi az a TechOffice-élmény? (sztori a cégről)

A TechOffice egy kb. 4 évvel ezelőtt alapított irodatechnikai (nyomtatós) cég, ami azért született, mert úgy láttam, hogy a nyomtató eladást is lehet érdekesebbé és különlegesebbé tenni, máshogy csinálni mint a jól berögződött unalmas és nem ügyfélközpontú folyamatok. Mind az ügyfelek, mind a munkatársak szempontjából, szerettem volna valami újat, innovatívat és modernebbet teremteni, a megszokott cégekhez képest…

tovább olvasom...

A céget (szinte) egyedül indítottam el és a kezdetektől irodai nyomtatókkal, szkennerekkel foglalkoztunk. Az első ügyfelek megszerzése nagyon nehéz volt, meg kellett találnunk azt a piaci rést, ahol kitűnhetne a TechOffice a magasabb ügyfélélménnyel járó kiszolgálással és a gyorsaságával, de mégis költséghatékony áraival. Kezdetben szinte csak háziorvosi nyomtatók eladására szakosodtunk, de idővel gombamód nőtt a céges ügyfeleink száma is. 2017-ben évvégére már eladtuk az első 100 irodai nyomtatónkat. Pedig a nyitást követő első hónapokban, még a garázsból, sőt sokszor közvetlen az autóból adtam fel a nyomtatókat, különböző csomagokat. Már akkor megegyeztünk abban az akkori barátnőmmel (aki azóta már a feleségem és a fiam édesanyja), hogy ezen majd egyszer jót fogunk nevetni. Tényleg így lett. 🙂

2018-ban a cég 1 főről, hirtelen 3 főre bővült egy lehetőség segítségével, és így egy nagyobb irodába is kellett költöznünk, 2 nap alatt találnom kellett egy ilyet, így kötöttünk ki végül Zuglóban, a Szaktudás irodaházban. Sosem fogjuk elfelejteni, amikor az egész emelet zajosan pattogott, mert éppen elment az Erzsébet Királyné útján a villamos. Ilyenkor nem lehetett hallani semmit az ügyfélből telefonon. Visszagondolva az is jó buli volt, hogy nap mint nap a GLS-nek a lépcsőn le-fel futkorászva, a síneken át gyakorlatozva adtuk át a 20-30kg-s nyomtatókat. Na jó, ez igazából annyira nem volt jó. 🙂 Ebben az irodaházban viszont sikerült megszereznünk az első raktárnak nevezhető objektumunkat is (és így végre nem kellett a nyomtatókon át bukdácsolnunk egésznap az irodában). Ekkor még elég volt ez a 6nm-es raktár, de pár hónap alatt ezt is kinőttük, már ismét minden négyzetméteren áru volt az irodában is, 3-an, 4 hónap alatt jutottunk idáig.

Így alakult, hogy 2018 végére már nagyon érett, hogy egy tágasabb, nagyobb helyre költözzünk, ahol tudunk kényelmesen raktározni is, ügyfelet is fogadni és úgy általánosságban elférni. Ekkor költöztünk december 23-án, a legnagyobb hóviharban a IX. kerületi irodánkba, a Telepy utcába. Ez egy 50nm-es helyiség volt, egy társasház aljában. Földszintes, nem volt lépcső, minden beszállítónk egyből megállhatott a bejáratba és minden kiszállítónak is könnyedén áttudtuk adni a csomagokat. Szuper volt a hely, fel is töltöttük azonnal nyomtatókkal a helyiség felét, a másik felén pedig irodát alakítottunk ki. Ekkor éppen csak egy kollégám volt, de álltuk a sarat és el is fértünk (kb. újabb 4 hónapig), de muszáj volt bővülnünk, hogy tartani tudjuk a lépést a növekedésünkkel. Ekkor már meg volt az első 500 irodai nyomtatós ügyfelünk, melyek jó része elégedett visszajáró vásárlónk lett, de jelentős más egyéb eszközt, kelléket is adtunk el, például a webáruházunkból is. A cég második évének a végére, már elértük a nettó 58,000,000Ft-os forgalmat. Ekkor még mindig minden ügyfél nevét ismertem, mindenki valahogy, valamilyen szinten „átment a kezemen”.

2019-ben álláshirdetési kampányt indítottunk  arra, hogy megtaláljuk az első profi értékesítőnket. Ez ideáig  jó magam is értékesítettem a cégben, viszont kezdtem igazi elhavazódó cégvezetővé válni, így felismertem, hogy jelenleg én állok a fejlődés útjában, itt az ideje, hogy más feladatokkal foglalkozzak. Ekkor pár hétnyi keresés után, sikerült is megtalálni az új értékesítő kollégánkat, akitől mi magunk is sokat tanultunk és közösen is sokat fejlődött ezáltal a cég is. Majd mivel azonnal elkezdett drasztikusan növekedni az új ügyfelek és ezáltal a visszajáró meglévő ügyfelek száma is, egy hónappal később ismét bővülnünk kellett. Csomagoló és ügyféltámogató munkatársat kerestünk, aki azért felelt, hogy minden csomag időben kiérjen a megfelelő helyre, a megfelelő módon előkészítve. Szerencsénk volt, mert egy facebook posztból elindulva sikerült felvenni az új kollégát. Ezek után ebben az évben még legalább 2-3 fő megfordult nálunk, van aki azóta is velünk van, van akivel elengedtük egymást. Szintén ez évben béreltünk egy újabb kisirodát a meglévő mellé, ami szerencsére mindösszesen 80méterre volt a HQ-tól. Viszont a leendő ügyfeleink egyre többen ismerték fel az az egyedi élményt, amit cégünk tudott nyújtani az új irodai nyomtatók vagy szkennerek beszerzésének folyamatában. Ezt a jelenséget ekkor neveztük el először TechOffice-élménynek. 2019 évvégére már több mint 1,000 nyomtatót és több ezer egyéb eszközt értékesítettünk az ügyfeleinknek és jelentős kellékanyagot is biztosítottunk a visszatérő és új vásárlóknak is. Így az évet nettó 240,000,000Ft-os forgalommal zártuk, mint egy meg 4x-ezve a tavalyi forgalmunkat.

2020-ban ismét bővülésre adtuk a fejünket, mivel szükség volt további háttértámogató kollégák felvételére. Gondolok itt profi IT-s szakemberre, új ügyfélszolgálatosra, de újabb értékesítőt is próbáltunk keresni. Persze az alapjelenség mindvégig ugyanaz volt, nyomtatók tetőtől talpig mindenhol, hogy versenyképesek maradjunk, azonnal tudjunk szállítani. A COVID sajnos nekünk is okozott nehézséget, bezártak az irodák, nem fogytak úgy az új irodai eszközök. Volt egy pillanatnyi felívelésünk az otthoni nyomtatók miatt, de nem ez volt a fő profilunk, majd az ezt követő 2 hónap nem volt könnyű, drasztikusan visszaesett a meglévő és az új az ügyfél forgalmunk is. Végül kora nyárra sikerült újra beindulnia az életnek, helyre álltak a dolgaink. Szeptemberre minden új ügyfél gyűjtő kampányunkat beizzítottuk, gyakorlatilag előre menekültünk. Ezek a fáradozások, sokszor hajnalig tartó tervezések és kivitelezések, végül meghozták a megérdemelt eredményeket is: 2020 végére már 5-en voltunk és a COVID ellenére is, ismét sikerült szépen felülmúlnunk a megelőző évet, ekkor már több mint 2,000 eszközt helyeztünk ki és az árbevételünk is meghaladta a 400,000,000Ft-ot, azaz újabb 160%-ot tudtunk nőni.

És hogy hogyan alakult a 2021-es évünk eddig? Rögtön év elején sikerült elcsípnünk egy szupernagy, szépen felújított, 120nm-es irodát a X. kerületbe, így ez lett az új hadiszállásunk, pontosabban a techoffice – backoffice-a (ugye milyen szép ez a nyelv). A korábbi raktárunkat megtartottuk a IX. a kerületbe, jelenleg is 100%-on üzemel. 2-3 havonta újabb területekre lépünk és próbáljuk ezeket meghódítani, folyamatosan figyelün és fejlesztünk, alakulunk és változunk a piaccal. Csak idén 2 új üzletágat is indítottunk, tehát nem mondható, hogy várjuk a sültgalambot, inkább megsütjük magunknak. Persze mi is van, hogy tévesen ugrunk bele 1-1 új lehetőségbe, de mindig is előre menekültünk, ez vált be. És hogy ezekután idén és a jövőben mik fognak velünk történni? Hogy milyen eredményeket fogunk elérni? Ezt nehéz lenne megjósolni, de ami biztos, hogy töredék ennyit sem értem volna el egyedül abból amit olvashattál, ha nem lettek volna ilyen remek csapattársaim és néhány kiemelt partnerem, akik a mai napig támogatnak engem és ugyanígy az új és a meglévő ügyfeleinket is TechOffice-élményben részesítik, akor közvetve, akár közvetlenül.

Üdv:

Tál Dávid, a cég alapítója

A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is – korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.

Zsólyominé Gyenes Anikó

Ezek után úgy érzed, hogy
szívesen dolgoznál
a TechOffice csapatában?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra a piros gombot lenyomva! 

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.