06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

TechOffice karrier oldal

Szeretnél végre olyan helyen dolgozni, ahol megbecsülik a tehetséged és jelentős dolgokat érhetsz majd el?

Ügyfélszolgálati Munkatárs

Készen állsz a következő szintre lépni Ügyfélszolgálati Munkatársként?

Telefonos Értékesítő Munkatárs

Készen állsz a következő szintre lépni Telefonos Értékesítő Munkatársként?

A TechOfficeról

Mi azt mondjuk a TechOffice-nál, hogy lehet élmény is a vásárlás, mind az ügyfélnek, mind a munkatársnak.
Olyan Csapattársatakat keresünk magunk mellé, akivel egyeznek az alapelveink és tud csatlakozni a víziónkhoz.

Röviden rólunk: mi egy olyan innovatív és fiatalos cég vagyunk, aki 5 év alatt, 0 ügyfélről, több mint 5 000 ügyfélre, 8 000 000Ft-os árbevételről, 500 000 000Ft-os árbevételre tudott növekedni, irodai nyomtatók, projektorok és egyéb szolgáltatások értékesítésével.

Folyamatainkat, kommunikációnkat, rendszereinket hónapról-hónapra újra gondoljuk, több neves high-ticket tanácsadóval dolgozunk együtt, lételemünk az, hogy fejlődjünk és piacvezetővé válhassunk minden szinten.

Jelentkezz hozzánk Te is, ha úgy érzed, hogy egymást keressük! 🙂

Ezeket szokták szeretni akik nálunk dolgoznak

Családias és támogató légkör

Míg egy multinál vagy egy átlagos kisvállalkozásnál sok esetben csak csepp a tengerben lehetsz, nálunk tényleg mintha a „TechOffice család” tagja lennél. Meghallgatjuk, támogatjuk egymást, kíváncsiak vagyunk a másikra.

Modern eszközök, letisztult iroda

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Nincs túlóra és egyértelműek a feladatok

Tiszta és egyértelmű kommunikáció, nincsenek csúsztatások és szinte soha nincs szükség túlórára. Nálunk mindenki pontosan tudja, hogy mettől meddig ér a felelőssége, így nincs egymásra mutogatás vagy szervezetlen folyamatok.

Lehet fejlődni és tanulni

A TechOfficenak minden jelenleg futó trendre vagy újdonságra rálátása van. Minden nálunk dolgozónak lehetősége nyílik időről időre, hogy a saját területén tovább fejlődjön, vagy más területeken is kipróbálja magát, ha szeretné. Az egyéni és csoportos fejlődést külsős tanácsadókkal és tananyagokkal biztosítjuk.

Nem állunk meg a kávénál

Bár kávéból is a legjobb fajtákat teszteljük hétről hétre, de a meetingeknél mindenkinek jobban megy a brainstorming, ha van egy kis üdítő vagy csipegetni való kéznél. Időnként szoktuk pl. steakezni vagy pizzázni is, de ha vega vagy, akkor is a kedvedben tudunk járni. 🙂

A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is – korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.

Zsólyominé Gyenes Anikó

Tál Dávid – alapító, cégvezető

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.