06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

AKTUÁLISAN NYITOTT POZÍCIÓINK: 

Webshop Csomag Koordinátor

a TechOffice-hoz érkező és távozó áruk csomagolásáért, kezeléséért és a hozzá kapcsolódó adminisztratív teendőkért felelsz majd.

IT Helpdesk/Ügyféltámogató Munkatárs

a TechOffice meglévő irodatechnikai ügyfeleinek teljes körű IT támogatásáért és ügyfélszolgálati teendőkért felelsz majd.

Telefonos Értékesítő Munkatárs

Telefonos Értékesítő Munkatársként főleg új érdeklődéket kell felkeresned és a meglévőkkel tartani a kapcsolatot. 

Ezért jó velünk dolgozni

TOP termékek és szolgáltatás

Olyan irodai berendezéseket értékesítűnk és adunk bérbe, melyek lekörözik a konkurenciát több szempontból is. Ha kiváncsi vagy arra, hogy miben és hogyan segítünk az ügyfeleinknek, akkor olvasd el ezt az oldalt.

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen. Az alapelvünk: gyors és rugalmas ügyfél kiszolgálás, egy csipetnyi ügyfélélménnyel és egyediséggel fűszerezve.

Családias hangulatú, fiatalos csapat

Mindannyian elég fiatalosak és nyitottak vagyunk. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyepesedett módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Ultra korrekt eljárás mindenkivel

Szuper korrektek vagyunk az ügyfelekkel és egymással is. Mindent megteszünk azért, hogy meg maradjon az ügyfélmény, de közben a saját cégünket se károsítsuk feleslegesen.

 

Ügyfeleink véleménye a TechOffice-ról

 

Mi az a TechOffice-élmény? (sztori a cégről)

A TechOffice egy kb. 4 évvel ezelőtt alapított irodatechnikai (nyomtatós) cég, ami azért született, mert úgy láttam, hogy a nyomtató eladást is lehet érdekesebbé és különlegesebbé tenni, máshogy csinálni mint a jól berögződött unalmas és nem ügyfélközpontú folyamatok. Mind az ügyfelek, mind a munkatársak szempontjából, szerettem volna valami újat, innovatívat és modernebbet teremteni, a megszokott cégekhez képest…

tovább olvasom...

A céget (szinte) egyedül indítottam el és a kezdetektől irodai nyomtatókkal, szkennerekkel foglalkoztunk. Az első ügyfelek megszerzése nagyon nehéz volt, meg kellett találnunk azt a piaci rést, ahol kitűnhetne a TechOffice a magasabb ügyfélélménnyel járó kiszolgálással és a gyorsaságával, de mégis költséghatékony áraival. Kezdetben szinte csak háziorvosi nyomtatók eladására szakosodtunk, de idővel gombamód nőtt a céges ügyfeleink száma is. 2017-ben évvégére már eladtuk az első 100 irodai nyomtatónkat. Pedig a nyitást követő első hónapokban, még egy garázsból, sőt sokszor közvetlen az autóból adtam fel a nyomtatókat, különböző csomagokat. Már akkor megegyeztünk abban az akkori barátnőmmel (aki azóta már a feleségem és a fiam édesanyja), hogy ezen majd egyszer jót fogunk nevetni. Tényleg így lett. 🙂

2018-ban a cég 1 főről, hirtelen 3 főre bővült egy lehetőség segítségével, és így egy nagyobb irodába is kellett költöznünk, 2 nap alatt találnom kellett egy ilyet, így kötöttünk ki végül Zuglóban, a Szaktudás irodaházban. Sosem fogjuk elfelejteni, amikor az egész emelet zajosan pattogott, mert éppen elment az Erzsébet Királyné útján a villamos. Ilyenkor nem lehetett hallani semmit az ügyfélből telefonon. Visszagondolva az is jó buli volt, hogy nap mint nap a GLS-nek a lépcsőn le-fel futkorászva, a síneken át gyakorlatozva adtuk át a 20-30kg-s nyomtatókat. Na jó, ez igazából annyira nem volt jó. 🙂 Ebben az irodaházban viszont sikerült megszereznünk az első raktárnak nevezhető objektumunkat is (és így végre nem kellett a nyomtatókon át bukdácsolnunk egésznap az irodában). Ekkor még elég volt ez a 6nm-es raktár, de pár hónap alatt ezt is kinőttük, már ismét minden négyzetméteren áru volt az irodában is, 3-an, 4 hónap alatt jutottunk idáig.

Így alakult, hogy 2018 végére már nagyon érett, hogy egy tágasabb, nagyobb helyre költözzünk, ahol tudunk kényelmesen raktározni is, ügyfelet is fogadni és úgy általánosságban elférni. Ekkor költöztünk december 23-án, a legnagyobb hóviharban a IX. kerületi irodánkba, a Telepy utcába. Ez egy 50nm-es helyiség volt, egy társasház aljában. Földszintes, nem volt lépcső, minden beszállítónk egyből megállhatott a bejáratba és minden kiszállítónak is könnyedén áttudtuk adni a csomagokat. Szuper volt a hely, fel is töltöttük azonnal nyomtatókkal a helyiség felét, a másik felén pedig irodát alakítottunk ki. Ekkor éppen csak egy kollégám volt, de álltuk a sarat és el is fértünk (kb. újabb 4 hónapig), de muszáj volt bővülnünk, hogy tartani tudjuk a lépést a növekedésünkkel. Ekkor már meg volt az első 500 irodai nyomtatós ügyfelünk, melyek jó része elégedett visszajáró vásárlónk lett, de jelentős más egyéb eszközt, kelléket is adtunk el, például a webáruházunkból is. A cég második évének a végére, már elértük a nettó 58,000,000Ft-os forgalmat. Ekkor még mindig minden ügyfél nevét ismertem, mindenki valahogy, valamilyen szinten “átment a kezemen”.

2019-ben álláshirdetési kampányt indítottunk  arra, hogy megtaláljuk az első profi értékesítőnket. Ez ideáig  jó magam is értékesítettem a cégben, viszont kezdtem igazi elhavazódó cégvezetővé válni, így felismertem, hogy jelenleg én állok a fejlődés útjában, itt az ideje, hogy más feladatokkal foglalkozzak. Ekkor pár hétnyi keresés után, sikerült is megtalálni az új értékesítő kollégánkat, akitől mi magunk is sokat tanultunk és közösen is sokat fejlődött ezáltal a cég is. Majd mivel azonnal elkezdett drasztikusan növekedni az új ügyfelek és ezáltal a visszajáró meglévő ügyfelek száma is, egy hónappal később ismét bővülnünk kellett. Csomagoló és ügyféltámogató munkatársat kerestünk, aki azért felelt, hogy minden csomag időben kiérjen a megfelelő helyre, a megfelelő módon előkészítve. Szerencsénk volt, mert egy facebook posztból elindulva sikerült felvenni az új kollégát. Ezek után ebben az évben még legalább 2-3 fő megfordult nálunk, van aki azóta is velünk van, van akivel elengedtük egymást. Szintén ez évben béreltünk egy újabb kisirodát a meglévő mellé, ami szerencsére mindösszesen 80méterre volt a HQ-tól. Viszont a leendő ügyfeleink egyre többen ismerték fel az az egyedi élményt, amit cégünk tudott nyújtani az új irodai nyomtatók vagy szkennerek beszerzésének folyamatában. Ezt a jelenséget ekkor neveztük el először TechOffice-élménynek. 2019 évvégére már több mint 1,000 nyomtatót és több ezer egyéb eszközt értékesítettünk az ügyfeleinknek és jelentős kellékanyagot is biztosítottunk a visszatérő és új vásárlóknak is. Így az évet nettó 240,000,000Ft-os forgalommal zártuk, mint egy meg 4x-ezve a tavalyi forgalmunkat.

2020-ban ismét bővülésre adtuk a fejünket, mivel szükség volt további háttértámogató kollégák felvételére. Gondolok itt profi IT-s szakemberre, új ügyfélszolgálatosra, de újabb értékesítőt is próbáltunk keresni. Persze az alapjelenség mindvégig ugyanaz volt, nyomtatók tetőtől talpig mindenhol, hogy versenyképesek maradjunk, azonnal tudjunk szállítani. A COVID sajnos nekünk is okozott nehézséget, bezártak az irodák, nem fogytak úgy az új irodai eszközök. Volt egy pillanatnyi felívelésünk az otthoni nyomtatók miatt, de nem ez volt a fő profilunk, majd az ezt követő 2 hónap nem volt könnyű, drasztikusan visszaesett a meglévő és az új az ügyfél forgalmunk is. Végül kora nyárra sikerült újra beindulnia az életnek, helyre álltak a dolgaink. Szeptemberre minden új ügyfél gyűjtő kampányunkat beizzítottuk, gyakorlatilag előre menekültünk. Ezek a fáradozások, sokszor hajnalig tartó tervezések és kivitelezések, végül meghozták a megérdemelt eredményeket is: 2020 végére már 5-en voltunk és a COVID ellenére is, ismét sikerült szépen felülmúlnunk a megelőző évet, ekkor már több mint 2,000 irodai nyomtatót és egyéb eszközt helyeztünk ki és az árbevételünk is meghaladta a 400,000,000Ft-ot, azaz újabb 160%-ot tudtunk nőni.

És hogy hogyan alakult a 2021-es évünk eddig? Rögtön év elején sikerült elcsípnünk egy szupernagy, szépen felújított, 120nm-es irodát a X. kerületbe, így ez lett az új hadiszállásunk, pontosabban a techoffice – backoffice-a (ugye milyen szép ez a nyelv). A korábbi raktárunkat megtartottuk a IX. a kerületbe, jelenleg is 100%-on üzemel. 2-3 havonta újabb területekre lépünk és próbáljuk ezeket meghódítani, folyamatosan figyelün és fejlesztünk, alakulunk és változunk a piaccal. Csak idén 2 új üzletágat is indítottunk, tehát nem mondható, hogy várjuk a sültgalambot, inkább megsütjük magunknak. Persze mi is van, hogy tévesen ugrunk bele 1-1 új lehetőségbe, de mindig is előre menekültünk, ez vált be. És hogy ezekután idén és a jövőben mik fognak velünk történni? Hogy milyen eredményeket fogunk elérni? Ezt nehéz lenne megjósolni, de ami biztos, hogy töredék ennyit sem értem volna el egyedül abból amit olvashattál, ha nem lettek volna ilyen remek csapattársaim és néhány kiemelt partnerem, akik a mai napig támogatnak engem és ugyanígy az új és a meglévő ügyfeleinket is TechOffice-élményben részesítik, akor közvetve, akár közvetlenül.

Üdv:

Tál Dávid, a cég alapítója

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.