06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Milyen nyomtatót vegyek otthonra, vagy home office munkára?

 

Hirtelen jött a helyzet, segítünk abban, hogyan dönts a legjobban.

Két eset állhat fent.

Cégvezetőként vagy irodai dolgozóként most home office-on kell dolgoznod és szükséged lenne egy nyomtatóra a munkádhoz. Például ki kell nyomtatnod néhány szerződést, aláírva vissza szkennelned, emailezned, mindezt a lehető leggyorsabban. Illetve akadhat néhány fontos dokumentum, amit muszáj papírra vetned. Előfordulhat még, hogy tervrajzokat kell nézned vagy elküldened, ilyenkor is elkerülhetetlen a nyomtatás.

Tehát szükséged van egy olyan eszközre, ami kis helyet foglal, szóval kompakt, WiFi-s és nem árt, ha nem egy őskövület, kiszámítható működéssel.

A másik eset az, amikor eddig nem igazán volt szükséged stabil otthoni nyomtatóra és otthoni nyomtatásra. Viszont a kialakult helyzet mégis úgy hozta, hogy meg kell oldanod valahogy a családi nyomtatást. Ezalatt arra gondolok, hogy hogy pár naponta 1-2 oldalt ki kell nyomtatnod, mert a munkahelyen már nincs rá lehetőség, vagy az iskolából hazaküldött gyermeked tananyagait kell kiprintelni. Esetleg felsőoktatásban tanulsz és szintén otthon kell megoldanod a nyomtatást, amit eddig egy belvárosi copy-shopban le tudtál 5 perc alatt.

Te valószínűleg olyan nyomtatót szeretnél, ami a lehető legkevésbé terheli a családi kasszát, illetve a lehető legkevesebb bele a toner. Boldoggá tenne az a tény, ha a lakás bármely szegletéből tudnál rá nyomtatást küldeni.

 

Így tudsz elsőre jól választani otthoni vagy home office nyomtatót

A nyomtató vásárlás egy olyan dolog a legtöbb ember számára, amin szeretne mielőbb túllenni. Viszont óva intelek a „legegyszerűbb” döntéstől. Szinte biztos, hogy ha egy műszaki áruházláncnál veszel egy jónak tűnő darabot szakmai segítség nélkül, vagy rendelsz valamit gyorsan a neten, akkor később (vagy azonnal) drága kompromisszumokat kell majd kötnöd. Érdemes lehet inkább előre tervezni, nem biztos, hogy megéri kidobni egy olcsóbbra a pénzt, ha amúgy 2-3 hónap után is tudnánk használni a nyomtatót. Sőt, ha home office-ra viszed tőlünk a nyomtatódat, akkor ingyen átszállítjuk később az irodádba is, ha kéred.

Mi az amire biztosan figyelned kell, amikor azt tervezed, hogy nyomtatót veszel otthonra, vagy home office-ra:

  • ne legyen drága bele a toner és tudjon sokat nyomtatni (akár a kezdőkészlet is lehet több ezer oldalas bizonyos eszközöknél)
  • ha meggondolnád magad, akkor tudd visszavinni, megbízható helyről vásárolj. Nem árt ha működik még a jövőhéten is a bolt, hogy kicseréld egy másik termékre ha valami gond lenne.
  • ne legyen „beszáradós”
  • legyen később is stabil toner ellátás a géphez.
  • kompakt méretű legyen, gondolom te se egy hangárnyi hellyel gazdálkodsz otthon
  • legyen WiFi-s, hogy laptopról és minden eszközről könnyedén tudd használni, így bárhova elhelyezheted az otthoni vagy home office nyomtatódat

 

mobilnyomtato

 

Nyomtatni való papírod van? Ha nincs, lesz honnan szerezni később?

Nem árt ha erre is gondolsz, érdemes olyan helyről megvenned az otthoni vagy home office nyomtatódat, ahol papírt, tonert is tudsz egyből vinni mellé. Hiszen szinte biztos, hogy nem jó ötlet vagy már lehetetlenné is vált, elmenni a Tescoba néhány csomag nyamvadt papírért. Helyette kérd házhoz, mondjuk egy fullos nyomtató csomagban.

Mennyi lesz az annyi? És most akkor mennyiért vegyek nyomtatót otthonra vagy home office-ra?

Otthoni vagy home office nyomtatót már 20.000Ft-tól lehet kapni, és a többszázezres tétel sem ritka. A számodra megfelelő, értelemszerűen valahol a kettő között lesz.

Otthoni felhasználásra 30-60.000Ft között már tudsz jól választani, irodai felhasználásra pedig ettől felfelé érdemes gondolkodni. Persze ahhoz, hogy biztosan ne válassz rosszul, kérd cégünk szakértő segítségét. Így elkerülheted azt, hogy nem veszel feleslegesen drága, de túl olcsó nyomtatót sem.

Töltsd ki az otthoni nyomtató választót és akár perceken belül kezedben a lehetőségek.

 

 

 

 

 

Töltsd ki a nyomtató választót és találd meg az otthoni vagy home office nyomtatódat!

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.