06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

Milyen mobil számlanyomtatót vegyek?

Neked is meg kell oldalnod a mobil számlanyomtatást?

Szinte hihetetlen hogy megéltük, de tényleg csak azok használnak majd kézi számlatömböt 2020.07.01-től, akik elviselik az ezzel járó dupla adminisztrációt.

A helyzet az, hogy akik eddig kézi számlatömböt használtak, át kell, hogy álljanak online számlázóra. Erre manapság már rengeteg alternatíva van, mi például a Billingót ajánljuk erre a célra, teszteltük, kompatibilis minden mobileszközzel.

De van egy másik kérdés is, ami rengeteg céget és egyéni vállalkozót foglalkoztat most, még pedig az, hogy milyen nyomtatót vegyen a hordozható számlázáshoz?

 

mobil-szamla-nyomtatas-vege

Mi alapján válasszak mobil számlanyomtatót?

Szerencsére a mobil számlanyomtató választás nem túl nagy ördöngösség, csupáncsak az alábbi néhány dolgot kell körbejárnod.

Mekkora méretben fogod a számlákat nyomtatni?

Jellemzően két lehetőség közül tudsz választani, és ez a beszerzendő nyomtató típusát is leszűkíti. Az online számlázó program két féle méretben is tud számlát generálni, azt Neked kell eldöntened, hogy melyik a tevékenységedhez jobban illő verzió.

Egyrészt ha a szokványos A4-es méretben fogsz számlázni és számlát nyomtatni, akkor számodra egy A4-es mobilnyomtató lesz a megfelelő.

Másrészt ha keskeny (pl. 80mm) blokkot szeretnél nyomtatni, akkor neked hordozható blokknyomtatóra lesz szükséged.

Mozgás közben is szeretnél számlákat kiállítani?

Fontos eldöntened, hogy szeretnél-e az ügyfeleidnél is számlákat nyomtatni, vagy csak az irodádba készítenéd el a számlákat, egy szokványos irodai nyomtatóval.

Mivel ezt a cikket olvasod, így ha jól sejtem Neked olyan megoldás kell, amivel menetközben is tudsz könnyedén számlázni. Alább megnézheted, hogy melyik két típust ajánljuk neked mobil számlanyomtatáshoz.

mobil-nyomtato

Milyen típust vegyek a hordozható számlanyomtatáshoz ?

Ha a lenti két típus közül választasz, akkor biztosan nem fogsz mellé nyúlni.

Ha jellemzően normál, egyszerű A4-es számlákat szeretnél nyomtatni, akkor a számodra az EPSON mobilnyomtatója lesz a megfelelő. Két egyszerű patronnal működik, beszáradásmentes, WiFi-s és jár hozzá 3 év garancia. 

EPSON WF-100W A4 mobilnyomtató árak és megrendelés a webshopból

Viszont ha konkrétan 80mm-es keskeny blokkot szeretnél nyomtatni, akkor a szintén hordozható EPSON blokknyomtatóra lesz szükséged. Vezeték nélkül használható (bluetooth-os), hőpapírral működik, amit bárhonnan be tudsz szerezni hozzá és a használata is szintén nagyon egyszerű. 

EPSON TM-P80 mobil blokknyomtató árak és megrendelés a webshopból

Mindkét eszköz esetében számolhatsz azzal, hogy mobileszközökről (okostelefonról,tabletről,notebookról) gyorsan és egyszerűen üzemelnek, tehát tökéletesen megvalósítható velük a mobil számlanyomtatás.

Az EPSON WF-100W mobilnyomtató értékelése felhasználói tapasztalatok alapján:

Pro: több féle dokumentum nyomtatására alkalmas, például ajánlatot, szerződést is lehet vele nyomtatni, mindenféle speciális beállítás nélkül. Hosszú akku üzemidő, egy feltöltéssel 100 oldalt is ki tud akár nyomtatni.

Kontra: az extrémebb körülményeket nem bírja, pl. 0 fok alatt nem ajánlott a használata.

Az EPSON TM-P80 mobil blokknyomtató értékelése felhasználói tapasztalatok alapján:

Pro: kicsi kocka, szinte bárhol elfér. Igénytelenebb darab, ezért hidegebb vagy mostohább felhasználói körülmények mellett is remekül használható. Bármilyen márkájú hőpapír jó hozzá.

Kontra: kizárólag 80mm-es számlákat tud nyomtatni, így más célra nem alkalmas.

 

Remélem segítségedre volt cikkünk a mobil számlanyomtató választással kapcsolatban.

Ha még maradtak nyitott kérdéseid, akkor hívj minket bátran a 06 20 276 11 74-es telefonszámon, vagy csak írj ránk a chaten!

Ha mélyebben érdekel a téma, akkor olvasd el a másik cikkünket is, amit a mobilnyomtató általánosabb használatáról írtunk.

 

Töltsd ki a nyomtató választót és találd meg az otthoni vagy home office nyomtatódat!

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.