Sikeres kitöltés! Szakértő kollégánk hamarosan keresni fog! Addig is olvasd el cikkünket a nyomtató választással kapcsolatban:

 

Vajon mennyit érdemes szánni egy nyomtatóra, ha hosszú távon tervezünk az eszközzel?

Mikor éri meg az “olcsó nyomtató?”

Ha van, hogy hónapokig nem nyomtatsz, aztán meg hirtelen újra kellene, inkább előbb veszel megint egy új nyomtatót, mint bele egy patront?

Ismerős a helyzet, amikor az új nyomtató kb. ugyanannyi, mint a patron hozzá? Így az olcsó a végére drága lesz, mert nem költséghatékony minden ilyen alkalommal új nyomtatót venni. Érdemesebb lehet pl. 3 vagy 5 évre előre tervezni.

Az olcsó, „eldobhatós” gépeknél a patron annyiba kerül, mint maga az eszköz, keveset is tudnak nyomtatni, ezért maximum extrém alacsony nyomtatási igény esetén ajánlott (ilyenkor amúgy jobban megérheti egy másolószalonba vinni ezt a pár oldalt, de persze az ezzel eltöltött idő is pénz).

 

mikor-jo-az-olcso-nyomtato-2

 

Mi számít olcsó nyomtatónak?

 

Általánosan mondható, hogy bruttó 30.000Ft alatt csak olyan nyomtatóval találkozhatunk, amik drágán nyomtatnak, tudásuk csekély, működésük lassú.

 

Ezt értem akkor, ha nem csak pár oldalt nyomtatnánk vele évente, hanem ténylegesen használnánk, mondjuk heti vagy napi szinten.

 

Mitől véd meg egy jobb, drágább nyomtató?

 

Például attól, hogy megbízhatatlan legyen és megakasszon a nyomtatási feladatban. Az is nagyon fontos, hogy költséghatékonyabban nyomtat, azaz nem költöd rá majd a gatyádat a kis patronokra. Illetve sokszor találkozunk azzal is, hogy az ügyfél elsőre egy csekély műszaki tudású eszközt vett és most már egy jobbat szeretne, ami tud kétoldalasan nyomtatni, gyors, WiFi-s és jó ha tud színesen is nyomtatni.

 

Akkor mennyi lesz az annyi?

 

Otthoni felhasználásra 30-50.000Ft között már tudsz jól választani, irodai felhasználásra pedig ettől felfelé érdemes gondolkodni. Persze ahhoz, hogy biztosan ne válassz rosszul, hamarosan keresni fog kollégánk és felméri a pontos igényeidet, utána pedig a számodra legjobbat ajánlja. Így biztosan elkerülheted, hogy nem veszel feleslegesen drága, de túl olcsó nyomtatót sem.

 

 

 

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.