06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

A TechOffice ajánlata: a TOP 3 irodai nyomtató 2023-ban

Melyek a legjobb irodai nyomtatók napjainkban? Nos, erre a kérdésre nem tudjuk a választ, hiszen mindenkinek az igényeihez mérten kell kiválasztania a megfelelőt. Mi csak azt tudjuk, hogy az általunk kínált modellek közül melyek a legkelendőbbek, melyek azok, amelyek a legnépszerűbbek 2023-ban. Mutatjuk is a top 3 irodai nyomtatót.

A TechOffice ajánlata: a TOP 3 irodai nyomtató 2023-ban

🕒 Becsült olvasási idő: 5 perc

A legkelendőbb irodai nyomtatók kínálatunkból

 

1. EPSON M5799DWF – gyors és egyszerű

Az egyik legjobb választás az EPSON M5799DWF A4-es tintasugaras monokróm irodai nyomtató, amely azért került fel a dobogóra, mert igen gyorsan és hatékonyan működik. Akkor érdemes választanod, ha az irodában nincs szükségetek színes nyomtatóra, hiszen ez a modell csak fekete-fehér nyomatokat tud előállítani.

Ám éppen ebben rejlik az ereje, mivel így igen gyorsan dolgozik, percenként akár 24 lapot ad ki magából. Az első nyomatra is csupán 4.8 másodpercet kell várni, ami az egyik legjobb teljesítményű géppé teszi ezt a nyomtatót.

Nagyon költséghatékony, mivel akár 40 ezer oldal kinyomtatását követően is ráérsz hozzá festéket vásárolni. Napi 50 oldallal számolva évente kb. 12 ezer fekete-fehér nyomat jön ki, tehát több mint 3 év múlva lesz csak szükség a kellékcserére.

Nemcsak nyomtat azonban a gép: szkennelni, faxolni és fénymásolni is tudsz vele. Hálózatról és wifikapcsolaton keresztül is működik, távolból is felügyelhető, indítható a nyomtatás.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a csúcsszuper irodai nyomtató, tekintsd meg a paramétereit a termék adatlapján. Még annyit elárulunk az előnyeiről, hogy 2 papírtálcával rendelkezik, a behelyezhető maximális papírmennyisége összesen akár 830 lap (ha kibővíted), A5, A6 és borítéknyomtatásra is képes, és amitől igazán egyedi: mindössze 23 watt az energiafogyasztása és más nyomtatókhoz képest halkabban működik.

Tetszett a termék neked is? Kérj ajánlatot tőlünk, és akár már másnap használhatod is az Epson WorkForce Pro WF–M5799DWF irodai nyomtatót!

2. EPSON C579RDWF – színes multifunkciós nyomtató, a legkedveltebb a TOP 3 irodai nyomtatók közül

Amennyiben színes nyomtatás is folyik az irodában, akkor egy szintén megbízhatóan gyors és hatékony többfunkciós modellt ajánlunk figyelmedbe, ez pedig az EPSON C579RDWF irodai nyomtató.

Ugyanazok a jó tulajdonságok jellemzik, amelyek minden EPSON üzleti nyomtatóra igazak: igazán költséghatékony módon lehet üzemeltetni, legyen szó nyomtatásról, szkennelésről, fénymásolásról vagy faxolásról.

Percenként 24 lapot képes kinyomtatni ez a készülék, az első fekete-fehér nyomat megjelenésére mindössze 4,8 másodpercet kell várni, de a színesre is alig többet 5 másodpercnél.

10 ezer, illetve 50 ezer oldal nyomtatásához elegendő kelléket tudsz megrendelni ehhez az irodai nyomtatóhoz. 251 munkanappal és napi 50 oldallal számolva csupán 4 év múlva kell festékre költened tehát.

A készülék nagyon energiahatékonyan dolgozik, paraméterei szinte megegyeznek a fentebb említett fekete-fehér nyomtatóéval. Amiben több nála, hogy még gyorsabban és egyszerre akár kétoldalt is lehet vele szkennelni, valamint az A4, A5 és A6 papírformátumokon kívül B5, B6 formátumot is tud nyomtatni – akár színesben is.

A beszerzési és beüzemelés árról, a további jellemzőkről, illetve a használat betanításának mikéntjéről érdeklődj kollégáinknál. Hívj minket ingyenes zöldszámunkon vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül!

 

3. EPSON C878RDWF – a hő nélküli nyomtatás nagymestere

Nemcsak azért emelkedik ki a TechOffice TOP 3 irodai nyomtatója közül az EPSON WorkForce Pro WF–C878RDWF, mert A3-as méretű, hanem azért is, mert ez egy valóban üzleti felhasználásra alkotott gép, ahol a változó üzleti igényeknek megfelelően állíthatod be az eszközt.

Számos plusz szolgáltatás segíti a működést, többek közt rendelkezésre áll a felhőalapú eszközfigyelés is. Másik nagy előny, hogy igen alacsony ennek a multifunkciós nyomtatónak a fenntartási költsége, amit az Epson hő nélküli technológiája tesz lehetővé. Mit jelent ez? Azt, hogy az eszköz nem igényel hőt sem a bekapcsoláshoz, sem az alvó állapotból való visszatérés utáni bemelegítéséhez, ahogy a fenti első két nyomtató sem.

20 ezer színes, illetve 20 ezer fekete-fehér lap nyomtatását követően válik csak szükségessé a patroncsere, addig pedig használhatod a többfunkciós nyomtatót igényeid szerint – szkennelésre, faxolásra, fénymásolásra is.

Keress minket ha szeretnél hozzá egy jelentősen jobb árat! 🙂 A nyomtató választó űrlap segítségével könnyedén kideríthető, melyik modell lesz hatékony társatok az irodában nap mint nap.

Szeretnéd tudni, hogy a te céged nyomtathatna-e hatékonyabban és fenntarthatóbban?

Töltsd ki a nyomtatóválasztót és akár 60 percen belül megismerheted az új, modern, költséghatékony és fenntartható irodai nyomtatódat!

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.