06 80 111 888 (ingyenesen hívható zöldszám) info@techoffice.hu

WEBSHOP CSOMAG KOORDINÁTOR ÁLLÁS

Te leszel a következő csapattársunk?

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Ez lesz a feladatod:

A TechOffice-hoz érkező és távozó áruk csomagolásáért, kezeléséért és a hozzá kapcsolódó adminisztratív teendőkért felelsz majd. Fontos, hogy tudj rendszerekben gondolkodni és átlásd, ha összetettebb feladat vagy probléma kerül eléd.
Összefoglaló
(ezt találod az oldalon)

Ha érdeklődsz a Webshop Csomag Koordinátor pozíció iránt, akkor ezen az oldalon:

 

 • az elején leírtuk, hogy szerintünk milyen embert keresünk a pozícióra (szakmailag + emberileg)
 • egy kicsit lejjebb összefoglaltuk, hogy milyen napi szintű feladatok várnak rád a pozícióban (hogy el tudd képzelni egy napodat nálunk)
 • még eggyel lejjebb leírtuk, hogy mit nyújtunk cserébe (juttatások, környezet, lehetőségek)
 • aztán jelentkezni tudsz majd a pozícióra (hajrá!)
 • az oldal legalján pedig rólunk olvashatsz és megnézheted, hogy miért jó velünk dolgozni

Milyen embert
keresünk?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük:

teljes munkaidőben (napi 8 óra) számíthatunk rád – a meghirdetett pozíció egy főállás, teljes egészében szükségünk van rád. Ez az állás mellett nem szeretnénk ha máshol is dolgoznál (pl. részmunkaidőben).

jól kommunikálsz mind írásban, mind szóban – nem jelent gondot számodra, ha e-mailben és telefonon kell egyeztetni az ügyfelekkel pl. a megrendelésükkel kapcsolatban. Tudsz együtt gondolkodni az ügyféllel, és igyekszel megoldani a felmerülő problémákat.

szereted és éled is a digitális világot – szívesen tanulnál meg új ügyviteli rendszert kezelni és könnyedén átlátod, hogy mi a megoldás, ha valami nem várt gond akad.

nem riadsz meg a kétkezi munkától – a raktárban mindennapi teendőd lesz, hogy különböző méretű nyomtatókat, irodatechnikai eszközöket kell emelned egyedül (kb. 5-30kg).

alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkezel – az Office termékek ismerete alapszintű és digitális gondolkodásmód elengedhetetlen.

Emberileg nem jellemzőek rád:

gondot okoz csapatban vagy önállóan is eredményesen dolgoznod

vállalkozó vagy marketing ellenes vagy – ha szerinted eladni bűn, mert az emberekre csak rásózzuk azt, amire nincs is szükségük,…akkor valószínűleg nem egymást keressük

Olyan csapattársat szeretnénk találni, aki egyetért az alapelveinkkel: gyorsan reagálunk, korrekten bánunk az ügyfeleinkkel, 100%-os elégedettségre törekszünk, és nem elégszünk meg az „éppen jóval”.

Szakmailag előny lehet:

⇒ dolgoztál már webshopban csomagokkal

⇒ van tapasztalatod műszaki termékekkel

Mi lesz a feladatod majd napi szinten,
Webshop Csomag Koordinátorként?

 • 2. 50% 50%

Az időd 50%-ában árut fogsz csomagolni és az ehhez tartozó adminisztrációt végzed. Számlázás, adminisztrálás, csomagolás, pakolás, kiszállítás/beszállítás egyeztetése lesznek a feladataid.

Részletekért kattints ide
 • Kiküldésre váró megrendeléseket számlázod, csomagolod, majd össze készíted a futárszolgálatok, alvállalkozó szállítók részére.
 • A beüzemelésre, szerviz általi szállításra is előkészíted a nyomtatókat, eszközöket, kellékeket.
 • 1. 35% 35%

Az időd kb. 35%-át az áruátvétellel, a raktározással, árumozgatással, és a raktár rendbentartásával fogod tölteni.

Részletekért kattints ide
 • A beérkező árut szortírozod, mindent a helyére raksz, majd bevételezed az ügyviteli szoftverünkben.
 • Te felelsz majd a raktár rendbetartásáért, az áruk helyes tárolásáért is.
 • A Te feladatod lesz majd a fogyóeszközök fogyásának jelzése is, a megfelelő osztály felé.
 • 1. 15% 15%

Az időd 15%-ában a személyes átvételeket kezeled, árut adsz át

Részletekért kattints ide
 • Az ügyfeleink a megrendelésüket a raktárunkban is átvehetik, így ezeknek az átadása is a Te feladatod lesz. 
 • Nem tömegesek nálunk a személyes átvételek (mivel nem vagyunk bolt, csak raktár és átvételi pont) és elkülönített várakozási hely várja a csomagjukért betérő ügyfeleket. Napi 1-3 ügyféllel számolhatsz jelenleg személyesen.

Mit nyújtunk, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Ez vár rád:

 ✓ céges laptop – ahhoz, hogy a munkádat a legjobban végezhesd, biztosítunk neked egy nagy méretű saját asztalt, SSD-s üzleti laptopot és hozzá két nagy méretű külső monitort, okostelefont és mobil előfizetést. Ha ezen kívül másra szükséged van, akkor azt is beszerezzük másnapra.

✓ meglepően kedves és elégedett meglévő ügyfelek – új és korábbi ügyfeleink elégedettek és szeretik cégünket, nem kell hantáznod vagy mentegetőznöd a cég miatt soha.

versenyképes havi fizetési keret, teljes körű bejelentett munkabér – nettó 220 – 250 000Ft 

✓ tervezett csapatépítő események – kedveljük a családias hangulatot, ezért törekszünk arra, hogy ez minél jobban kialakuljon. Időnként csapatépítő eseményeket szervezünk – akár irodán belül, akár irodán kívül is.

✓ jól megközelíthető munkahely mind BKK-val, mind autóval

✓ minőségi élettér a raktárban, vadi új split klímákkal, modern polcberendezéssel

✓ korlátlan kapszulás kávé és vízautomata használat a raktárban

 

Milyen lehet velünk dolgozni?

9:00-től dolgozunk 17:00-ig

Nem várunk el soha sem túlórát, de ha mégis szükség lenne rá, akkor azt minden esetben kompenzáljuk, általában szabadidővel. Kizárólag munkanapokon dolgozunk, a hétvégéken és ünnepnapokon feltöltődünk, nem dolgozunk.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

A raktárban lesz egy teljesen saját használatú asztalod, beszereztünk neked egy saját SSD-s céges laptopot és egy külső nagy méretű monitort is. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat, mindössze csak kérned kell.

Ide járunk majd be:

Raktárunk a IX. kerületbe a Telepy utcában van. A Nagyvárad tértől kb. 10 percnyi sétára található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a 24-es villamossal, 281-es busszal, vagy a Klinikák, Nagyvárad térről az M3-as metróval. De ha úgy érzed, akár bringával, rollerrel is járhatsz, az irodában van hely a tárolására. 🙂

Az iroda jellemzői:

 • 53 nm2 terület
 • földszinten van, nem kell emeleteket megmászni az áruval
 • 2 szoba
 • modern bútorok, felújított helyiségek
 • klímatizált, kényelmes, télen meleg, nyáron hideg helyiségek

Jelentkezz a Webshop Csomag Koordinátor
pozícióra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni a fényképes önéletrajzodat) Az űrlapon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre választ, körülbelül 2 percet vesz igénybe.

2. LÉPÉS: Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy rövid telefonos interjú lesz – hívni fogunk egyből :).

3. LÉPÉS: A következő forduló ha tovább jutottál, egy személyes interjú lesz a cégvezetővel.

4. LÉPÉS: Majd végezetül egy próbanap, ahova ha szintén tovább jutsz, mindketten kipróbálhatjuk egymást 4 órán keresztül. 🙂

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Szívesen lennél a csapatunk tagja?

Jelentkezz a fenti űrlapon keresztül most!

Ezért jó velünk dolgozni

TOP termékek és szolgáltatás

Olyan irodai berendezéseket értékesítűnk és adunk bérbe, melyek lekörözik a konkurenciát több szempontból is. Ha kiváncsi vagy arra, hogy miben és hogyan segítünk az ügyfeleinknek, akkor olvasd el ezt az oldalt.

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg is: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az életterünk az irodában, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen. Az alapelvünk: gyors és rugalmas ügyfél kiszolgálás, egy csipetnyi ügyfélélménnyel és egyediséggel fűszerezve.

Családias hangulatú, fiatalos csapat

Mindannyian elég fiatalosak és nyitottak vagyunk. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyepesedett módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Ultra korrekt eljárás mindenkivel

Szuper korrektek vagyunk az ügyfelekkel és egymással is. Mindent megteszünk azért, hogy megmaradjon az ügyfélmény, de közben a saját cégünket se károsítsuk feleslegesen.

 

Ügyfeleink véleménye a TechOffice-ról

 

 

Mi az a TechOffice-élmény? (sztori a cégről)

A TechOffice egy kb. 4 évvel ezelőtt alapított irodatechnikai (nyomtatós) cég, ami azért született, mert úgy láttam, hogy a nyomtató eladást is lehet érdekesebbé és különlegesebbé tenni, máshogy csinálni mint a jól berögződött unalmas és nem ügyfélközpontú folyamatok. Mind az ügyfelek, mind a munkatársak szempontjából, szerettem volna valami újat, innovatívat és modernebbet teremteni, a megszokott cégekhez képest...

tovább olvasom...

A céget (szinte) egyedül indítottam el és a kezdetektől irodai nyomtatókkal, szkennerekkel foglalkoztunk. Az első ügyfelek megszerzése nagyon nehéz volt, meg kellett találnunk azt a piaci rést, ahol kitűnhetne a TechOffice a magasabb ügyfélélménnyel járó kiszolgálással és a gyorsaságával, de mégis költséghatékony áraival. Kezdetben szinte csak háziorvosi nyomtatók eladására szakosodtunk, de idővel gombamód nőtt a céges ügyfeleink száma is. 2017-ben évvégére már eladtuk az első 100 irodai nyomtatónkat. Pedig a nyitást követő első hónapokban, még a garázsból, sőt sokszor közvetlen az autóból adtam fel a nyomtatókat, különböző csomagokat. Már akkor megegyeztünk abban az akkori barátnőmmel (aki azóta már a feleségem és a fiam édesanyja), hogy ezen majd egyszer jót fogunk nevetni. Tényleg így lett. 🙂

2018-ban a cég 1 főről, hirtelen 3 főre bővült egy lehetőség segítségével, és így egy nagyobb irodába is kellett költöznünk, 2 nap alatt találnom kellett egy ilyet, így kötöttünk ki végül Zuglóban, a Szaktudás irodaházban. Sosem fogjuk elfelejteni, amikor az egész emelet zajosan pattogott, mert éppen elment az Erzsébet Királyné útján a villamos. Ilyenkor nem lehetett hallani semmit az ügyfélből telefonon. Visszagondolva az is jó buli volt, hogy nap mint nap a GLS-nek a lépcsőn le-fel futkorászva, a síneken át gyakorlatozva adtuk át a 20-30kg-s nyomtatókat. Na jó, ez igazából annyira nem volt jó. 🙂 Ebben az irodaházban viszont sikerült megszereznünk az első raktárnak nevezhető objektumunkat is (és így végre nem kellett a nyomtatókon át bukdácsolnunk egésznap az irodában). Ekkor még elég volt ez a 6nm-es raktár, de pár hónap alatt ezt is kinőttük, már ismét minden négyzetméteren áru volt az irodában is, 3-an, 4 hónap alatt jutottunk idáig.

Így alakult, hogy 2018 végére már nagyon érett, hogy egy tágasabb, nagyobb helyre költözzünk, ahol tudunk kényelmesen raktározni is, ügyfelet is fogadni és úgy általánosságban elférni. Ekkor költöztünk december 23-án, a legnagyobb hóviharban a IX. kerületi irodánkba, a Telepy utcába. Ez egy 50nm-es helyiség volt, egy társasház aljában. Földszintes, nem volt lépcső, minden beszállítónk egyből megállhatott a bejáratba és minden kiszállítónak is könnyedén áttudtuk adni a csomagokat. Szuper volt a hely, fel is töltöttük azonnal nyomtatókkal a helyiség felét, a másik felén pedig irodát alakítottunk ki. Ekkor éppen csak egy kollégám volt, de álltuk a sarat és el is fértünk (kb. újabb 4 hónapig), de muszáj volt bővülnünk, hogy tartani tudjuk a lépést a növekedésünkkel. Ekkor már meg volt az első 500 irodai nyomtatós ügyfelünk, melyek jó része elégedett visszajáró vásárlónk lett, de jelentős más egyéb eszközt, kelléket is adtunk el, például a webáruházunkból is. A cég második évének a végére, már elértük a nettó 58,000,000Ft-os forgalmat. Ekkor még mindig minden ügyfél nevét ismertem, mindenki valahogy, valamilyen szinten "átment a kezemen".

2019-ben álláshirdetési kampányt indítottunk  arra, hogy megtaláljuk az első profi értékesítőnket. Ez ideáig  jó magam is értékesítettem a cégben, viszont kezdtem igazi elhavazódó cégvezetővé válni, így felismertem, hogy jelenleg én állok a fejlődés útjában, itt az ideje, hogy más feladatokkal foglalkozzak. Ekkor pár hétnyi keresés után, sikerült is megtalálni az új értékesítő kollégánkat, akitől mi magunk is sokat tanultunk és közösen is sokat fejlődött ezáltal a cég is. Majd mivel azonnal elkezdett drasztikusan növekedni az új ügyfelek és ezáltal a visszajáró meglévő ügyfelek száma is, egy hónappal később ismét bővülnünk kellett. Csomagoló és ügyféltámogató munkatársat kerestünk, aki azért felelt, hogy minden csomag időben kiérjen a megfelelő helyre, a megfelelő módon előkészítve. Szerencsénk volt, mert egy facebook posztból elindulva sikerült felvenni az új kollégát. Ezek után ebben az évben még legalább 2-3 fő megfordult nálunk, van aki azóta is velünk van, van akivel elengedtük egymást. Szintén ez évben béreltünk egy újabb kisirodát a meglévő mellé, ami szerencsére mindösszesen 80méterre volt a HQ-tól. Viszont a leendő ügyfeleink egyre többen ismerték fel az az egyedi élményt, amit cégünk tudott nyújtani az új irodai nyomtatók vagy szkennerek beszerzésének folyamatában. Ezt a jelenséget ekkor neveztük el először TechOffice-élménynek. 2019 évvégére már több mint 1,000 nyomtatót és több ezer egyéb eszközt értékesítettünk az ügyfeleinknek és jelentős kellékanyagot is biztosítottunk a visszatérő és új vásárlóknak is. Így az évet nettó 240,000,000Ft-os forgalommal zártuk, mint egy meg 4x-ezve a tavalyi forgalmunkat.

2020-ban ismét bővülésre adtuk a fejünket, mivel szükség volt további háttértámogató kollégák felvételére. Gondolok itt profi IT-s szakemberre, új ügyfélszolgálatosra, de újabb értékesítőt is próbáltunk keresni. Persze az alapjelenség mindvégig ugyanaz volt, nyomtatók tetőtől talpig mindenhol, hogy versenyképesek maradjunk, azonnal tudjunk szállítani. A COVID sajnos nekünk is okozott nehézséget, bezártak az irodák, nem fogytak úgy az új irodai eszközök. Volt egy pillanatnyi felívelésünk az otthoni nyomtatók miatt, de nem ez volt a fő profilunk, majd az ezt követő 2 hónap nem volt könnyű, drasztikusan visszaesett a meglévő és az új az ügyfél forgalmunk is. Végül kora nyárra sikerült újra beindulnia az életnek, helyre álltak a dolgaink. Szeptemberre minden új ügyfél gyűjtő kampányunkat beizzítottuk, gyakorlatilag előre menekültünk. Ezek a fáradozások, sokszor hajnalig tartó tervezések és kivitelezések, végül meghozták a megérdemelt eredményeket is: 2020 végére már 5-en voltunk és a COVID ellenére is, ismét sikerült szépen felülmúlnunk a megelőző évet, ekkor már több mint 2,000 eszközt helyeztünk ki és az árbevételünk is meghaladta a 400,000,000Ft-ot, azaz újabb 160%-ot tudtunk nőni.

És hogy hogyan alakult a 2021-es évünk eddig? Rögtön év elején sikerült elcsípnünk egy szupernagy, szépen felújított, 120nm-es irodát a X. kerületbe, így ez lett az új hadiszállásunk, pontosabban a techoffice - backoffice-a (ugye milyen szép ez a nyelv). A korábbi raktárunkat megtartottuk a IX. a kerületbe, jelenleg is 100%-on üzemel. 2-3 havonta újabb területekre lépünk és próbáljuk ezeket meghódítani, folyamatosan figyelün és fejlesztünk, alakulunk és változunk a piaccal. Csak idén 2 új üzletágat is indítottunk, tehát nem mondható, hogy várjuk a sültgalambot, inkább megsütjük magunknak. Persze mi is van, hogy tévesen ugrunk bele 1-1 új lehetőségbe, de mindig is előre menekültünk, ez vált be. És hogy ezekután idén és a jövőben mik fognak velünk történni? Hogy milyen eredményeket fogunk elérni? Ezt nehéz lenne megjósolni, de ami biztos, hogy töredék ennyit sem értem volna el egyedül abból amit olvashattál, ha nem lettek volna ilyen remek csapattársaim és néhány kiemelt partnerem, akik a mai napig támogatnak engem és ugyanígy az új és a meglévő ügyfeleinket is TechOffice-élményben részesítik, akor közvetve, akár közvetlenül.

Üdv:

Tál Dávid, a cég alapítója

Ezek után úgy érzed, hogy
szívesen dolgoznál
a TechOffice csapatában?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra a piros gombot lenyomva! 

A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is - korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.

Zsólyominé Gyenes Anikó

Értesülj Te is az akciókról
Soha nem küldünk spamet.
NAIH azonosító: NAIH-124541/2017.
Kérdésed van? Visszahívunk.
Add meg az adataidat és hamarosan keresni fogunk.
KAPCSOLAT
Köszönjük. Hamarosan keresni fogunk!
Az elküldöm gombra kattintva elfogadod az ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Adatkezelési azonosítónk: NAIH-124541/2017.
MINDJÁRT KÉSZ!
Már csak meg kell adnod néhány adatot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.
A küldés gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat. NAIH-124541/2017.